• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu olmayanlar için meyveymiş duyan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mpb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mpb

❤S❤G❤Y❤
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
1.333
168
373
merhaba
arkadaşımın akrabası hamile kalamayanlar için hacdan meyve getirmiş bana da verdi ama nasıl yeneceğini bilmiyorum. kırıp yenecek demişler ama kıramadım bile. duyan bilen var mı?
$hacimages.jpeg $hacimages2.jpeg

Son düzenleme:
bişeye benzetemedim,adını biliyormusun meyvenin.

bilmiyorum nette de sadece bu fotoyu buldum adını bilen yok

hmm aldığın kişiden öğrenirsn ancak cnm ,banada hacdan meryem ana eli denilen bi bitki geldi bende henüz içmedim nasıl kullanılacağını bilmiyorum..inşallah faydasını görürsün..

o dediğini bende biraz önce bunu araştırırken gördüm suya katılıp bekletip içiliyormuş diye okudum ama kendi aradığımı bulamadım.

hiç duyan olmadı galiba

bana da yeni geldi resimdekinin aynısı
tam bir saat kırmak için uğraştım ve şuan zor yazıyorum parmaklarım koptu resmen :)
3kat kabuk dış kabuğu kolayy açılıyo diğer katlara göre diğer katlarını siz düşünün artık:37:
içinden çok sert bi çekirdek çıkıyo onunda dışı kahverengi rendeleyince beyazı çıkıyo ben o beyaz yerlerini rendeledim yedim bi çay kaşığı
sanki ağaç yedim ya garip bişey

tam bir saat kırmak için uğraştım ve şuan zor yazıyorum parmaklarım koptu resmen :)
3kat kabuk dış kabuğu kolayy açılıyo diğer katlara göre diğer katlarını siz düşünün artık:37:
içinden çok sert bi çekirdek çıkıyo onunda dışı kahverengi rendeleyince beyazı çıkıyo ben o beyaz yerlerini rendeledim yedim bi çay kaşığı

sen yine yemişsin ben o kadar uğraştım sadece dış kabuğunu çıkarabildim veren arkadaş nasıl yeneceğinide bilmediğinden ne yapacağımı bilemedim öyle duruyor evde.

Banada geldi bu meyveden rende yaptım kaynattım suyunu süzüp 7 gün boyunca aç karınla içtim. Rabbim banada şifa verir inş.

Banada Arabistan'dan geldi arkadaşlar, ismini bilmiyoruz, nasıl yapılır bilmiyorum. Çocuk için vermişler kayınvalideme, o da bana bir araştır dedi. Bende nette araştırırken buradaki resmi gördüm, bendeki yemişle aynı... Lütfen banada yardımcı olun, ne yapıcam ben bunla? Nasıl kullanıcam? Tam olarak ne işe yarıyor?

$IMG_0001.jpg $IMG_0002.jpg $IMG_0006.jpg $IMG_0007.jpg

Arkadaşım, sana bunun tarifini verenmi oldu da yaptın? Yoksa kendince bir çözümmü ürettin? Bana bunun bilgisini verebilirmisin?
İnş. şifa olur sanada.

Banada geldi bu meyveden rende yaptım kaynattım suyunu süzüp 7 gün boyunca aç karınla içtim. Rabbim banada şifa verir inş.

Banada Arabistan'dan geldi arkadaşlar, ismini bilmiyoruz, nasıl yapılır bilmiyorum. Çocuk için vermişler kayınvalideme, o da bana bir araştır dedi. Bende nette araştırırken buradaki resmi gördüm, bendeki yemişle aynı... Lütfen banada yardımcı olun, ne yapıcam ben bunla? Nasıl kullanıcam? Tam olarak ne işe yarıyor?

Eki Görüntüle 816720 Eki Görüntüle 816721 Eki Görüntüle 816722 Eki Görüntüle 816723

arkadşlar eger şuan hamileyseniz yada bebeğiniz dünyaya geldiyse sağlıkla büyütmenizi sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin Allah.topik eski ama bnm elime yeni geçti bu meyve umreden annem getirdi
adam işaretlerle dövceksiniz yiceksiniz gibi işaret yapmış ama
ben en üstte hindistan cevizi gibi olan kabugunu kırdım bu resimdeki gibi yine kahverengi çok sert bir çekirdek çıktı rendelediğimde boz beyaz bişey var alt kısımda ama okdr sertki rendelenmiyor çok ufak yerini rendeleyip gördüm o beyazlıgı. sizler daha sonra nasıl kullanılacagı hakkında bilgi sahibi olup denediyseniz lütfen paylaşırmısınız. şimdiden tşkler

Resimlerin sahibi benim fakat o meyveyi nasıl kullanıcağıma dair birşey bulamadım. Meyveyi çok iyi tanıyan bir arkadaşım, bu meyvenin asla bebek yapmak için işe yaramadığını söyledi, hatta Afrika kökenli bir meyveymiş ve afrikalılar bu meyveyi dişlerini beyazlatmak için kullanırlarmış. Ben kullanmadım hala bile evde duruyor. Bitki, sebze- meyve yetiştirici bir abim de bana bu meyveyi asla kullanma çöpe at dedi, bende korktum ve kullanmadım. Rabbime şükürler olsunki böyle şeylere artık gerek kalmadı, şu anda 10 haftalık gebeyim. Allah'ım sizlerede en kısa zamanda nasip etsin arkadaşlar. Saygılar.

arkadşlar eger şuan hamileyseniz yada bebeğiniz dünyaya geldiyse sağlıkla büyütmenizi sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin Allah.topik eski ama bnm elime yeni geçti bu meyve umreden annem getirdi
adam işaretlerle dövceksiniz yiceksiniz gibi işaret yapmış ama
ben en üstte hindistan cevizi gibi olan kabugunu kırdım bu resimdeki gibi yine kahverengi çok sert bir çekirdek çıktı rendelediğimde boz beyaz bişey var alt kısımda ama okdr sertki rendelenmiyor çok ufak yerini rendeleyip gördüm o beyazlıgı. sizler daha sonra nasıl kullanılacagı hakkında bilgi sahibi olup denediyseniz lütfen paylaşırmısınız. şimdiden tşkler

Resimlerin sahibi benim fakat o meyveyi nasıl kullanıcağıma dair birşey bulamadım. Meyveyi çok iyi tanıyan bir arkadaşım, bu meyvenin asla bebek yapmak için işe yaramadığını söyledi, hatta Afrika kökenli bir meyveymiş ve afrikalılar bu meyveyi dişlerini beyazlatmak için kullanırlarmış. Ben kullanmadım hala bile evde duruyor. Bitki, sebze- meyve yetiştirici bir abim de bana bu meyveyi asla kullanma çöpe at dedi, bende korktum ve kullanmadım. Rabbime şükürler olsunki böyle şeylere artık gerek kalmadı, şu anda 10 haftalık gebeyim. Allah'ım sizlerede en kısa zamanda nasip etsin arkadaşlar. Saygılar.

slm arkadaşım bende de bu meyve var şuan.. neden işe yaramdığını sölediler yan etkisimi varmş acaba ? bide siz tedaviylemi hamile kaldınız ?

Öncelikle Allah bebeğinizi sağlkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.:nazar:

bense dün gece 2.5 saat elim su toplayana kadar içindeki beyaz kısmını rendelemek için ugraştım :53:
şimdi siz böyle kullanma dediler falan diyince hepten kafam karıştı :44:
zaten bir arkadaş şimdi beyazın üstündeki kahve rengi yer yencek demiş net bir bilgi vermiyor kimse hepten dibe battım :(

Arkadaşım yine senbilirsin ama ben yeme derim, neüdüğü belirsiz bir şey, kimse net bir şey söylemiyor. Sırf kutsal topraklardan geldiği için bu kadar medet umuluyor bence. Onu yesende yemesende Rabbim ol demedikten sonra olmayacak. Ben 3 gün boyunca maydanoz suyu içtim, günde 3 bardak olacak şekilde. Acayip söktürücü etkisi var, bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım, o sebep oldu diyemem ama söktürücü etkisini gördüm ondan işe yaramış olabileceğini düşünüyorum. Onu yapmadan önce maydanoz dene derim ve kesinlikle 3 günden fazla yapma, vücuttaki suyu bitiriyormuş, fazlası zarar yani.:40:

Öncelikle Allah bebeğinizi sağlkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.:nazar:

bense dün gece 2.5 saat elim su toplayana kadar içindeki beyaz kısmını rendelemek için ugraştım :53:
şimdi siz böyle kullanma dediler falan diyince hepten kafam karıştı :44:
zaten bir arkadaş şimdi beyazın üstündeki kahve rengi yer yencek demiş net bir bilgi vermiyor kimse hepten dibe battım :(

Selam, İran'lı bir arkadaşım var meyveyi çok iyi tanıyor, onlar çocukken babası bu meyvenin çayını yaparmış onlara ve bu gibi bir işe yaramadığını o söylemişti. Başka bitki bilimiyle ilgilenin bir abimde sakın kullanma dedi. Bende büyük sözü dinledim. Vallla arkadaşım 2 yıldır çocuk yapmaya çalışıyoruz olmuyordu, sadece birkaç kez farklı Dr.lara gittim, hepside bişey olmadığını söyledi, eşimde de bende de, bende geçtiğimiz yaz vazgeçtim uğraşmaktan.... Rabbim ol dedi oldu, vakti gelmiş, hiç bişey yapmadık. Spora gidiyorduk eşimle, spor hocamızın tavsiyesi üzere, ödem söktürücü olarak maydanoz suyu kullandık 3 gün boyunca, günde 3 bardak olacak şekilde.... 3 günü geçmiyecek ama.... O ay iyice söküldüğümü gördüm, sonraki ayda hamile kaldım. Belki maydanoz suyu işe yaramış olabilir. Eşini bilmem ama sen deneyebilirsin, belki işe yarar. Allah biran evvel isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
:16:

slm arkadaşım bende de bu meyve var şuan.. neden işe yaramdığını sölediler yan etkisimi varmş acaba ? bide siz tedaviylemi hamile kaldınız ?

Arkadaşım yine senbilirsin ama ben yeme derim, neüdüğü belirsiz bir şey, kimse net bir şey söylemiyor. Sırf kutsal topraklardan geldiği için bu kadar medet umuluyor bence. Onu yesende yemesende Rabbim ol demedikten sonra olmayacak. Ben 3 gün boyunca maydanoz suyu içtim, günde 3 bardak olacak şekilde. Acayip söktürücü etkisi var, bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım, o sebep oldu diyemem ama söktürücü etkisini gördüm ondan işe yaramış olabileceğini düşünüyorum. Onu yapmadan önce maydanoz dene derim ve kesinlikle 3 günden fazla yapma, vücuttaki suyu bitiriyormuş, fazlası zarar yani.:40:

orası öyle tabi Rabbim Ol dediğinde olacak ama işte bir vesile arıyoruz kendimizce bir sebep
maydanoz suyunuda denerim zaten denemediğim bi o kalmış sanırım :)
ne zaman başladın maydanoz suyunu içmeye ?
tekrr tşk ederim ilgilenip cevap yazdıgın için.

Adetin biter bitmez başlayabilirsin, aksi taktirde emin olmadan içme! Allah muhafaza bebek falan varsa düşük yapmana neden olur.:49:

orası öyle tabi Rabbim Ol dediğinde olacak ama işte bir vesile arıyoruz kendimizce bir sebep
maydanoz suyunuda denerim zaten denemediğim bi o kalmış sanırım :)
ne zaman başladın maydanoz suyunu içmeye ?
tekrr tşk ederim ilgilenip cevap yazdıgın için.

Back