• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

nisbhr

BAHAR
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
7.695
13
156
Diğer
arkadaşlar aranızda laboquick ovulasyon testi kullanan oldumu yada güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim

teşekkür ederim arkadaşım bende sipariş verdim bu gece.inşallah memnun kalırım ve işe yarar.umarım senin içinde işe yaramıştır yada hala kullanıyorsan işe yarar.

işe yarar mı bilmem de test güzel çalışıyor ondan eminim
ben bu ay kullandım yarın adet günüm ama negatif gibi yine
umarım sana şans getirir

ben kullanıorum diğer testlerde nasıl bilmiorum ama kutunun içinde 2 adet var ve daha ekonomik kullanımı rahat..ve gerçekten hassas bi test benim 8. günde silik çızgiyi yakaladı benide uyardı:)

ben kullanıorum diğer testlerde nasıl bilmiorum ama kutunun içinde 2 adet var ve daha ekonomik kullanımı rahat..ve gerçekten hassas bi test benim 8. günde silik çızgiyi yakaladı benide uyardı:)

teşekkür ederim canım valla içimiz rahatlattınız.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

topiginiz hayırlı olsunn...........bende kullanmak istiyorummm.umarimm faydasini görürürsüzz

arkadaşlar merhaba.bu testten bende aldım bugün 8. günüm öğlen 12 de yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.bu ne anlama geliyor bilgisi olan varmı...

tatlım t çizgisi net belirgin olmadan yumurtlaman gelmemiş demektir. yani testin prospektüsünde de okursan görürsün biri silik çizgi negatif demek.. ama birkaç güne kadar yumurtlayabilirsin.. testi tekrarla bu bikaç gün..

arkadaşlar merhaba.bu testten bende aldım bugün 8. günüm öğlen 12 de yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.bu ne anlama geliyor bilgisi olan varmı...

canım testlerini her gün aynı saatte ve en az 2saat idrar tutarak ve en az 4saat sıvı almadan yapmalısın ancak ozaman pozitifi görürsün.
ben bu testi kullandım fakat hiç umursamadan yaptım ve 19testte çift çizgi görmedim 20.testte dikkat ederek yaptım ve gördüm.işe yaramadı ama test güzel çalışıyor.
benimde hep silik çıkardı ama daha erken senin için 8.gün.umarım kopkoyu görürsün pozitifi.

teşekkür ederim kızlar cvp larınız için.testi fazla fazla aldığım için hergün yapıyorum.bugün 10. günüm.bugün yaptığımda ise ikinci çizgi daha kısa sürede belirdi.acaba yumurtlama yakınmı demek oluyor.öncesinde verilen süre kadar sıvı almıorum ve idrarada sıkışık oluyorum.bakalım inşallah görcez çift çizgiyi koyu bi şekilde canlar.gerçi yumurtlamada bi problem yokta amaç tam gününü belirleyip birde şu preseed di kullanıp denemek...

tesekkur ederım canım bende yarın alıyorum ınsallah sonucları yazıcam.............

Arkadaşlar bu laboquick marka ovulasyon testi..Lütfen bakabilirmisiniz ??

Arkadaşlar bu laboquick marka ovulasyon testi..Lütfen bakabilirmisiniz ??

canım baya koyu çıkmış yarında aynı saatte tekrarla testini.
ama ondan önce bu gece ve yarın mutlaka değerlendir.
eğer yarında test koyu çift çıkarsa diğer günüde değerlendir bence.

Son düzenleme:
2 yıllık evliyim, son bir yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor. Eşim ve ben Dr.a da gittik ikimizde de sorun olmadığını söylediler. Son olarak ovulasyon testi denemeye karar verdim. Siparişi dün verdim bugün elime ulaştı, 50 adet olanından aldım, benim gibi aynı sorunu yaşayan bir arkadaşımla bölüştüm. Terstin üzrinde tablo var, tabloya göre adetim başladığı günden itibaren 10. günü başlamam gerekiyor. Bu süreye 2 gün kaldı. İnanılmaz heyecanlıyım umarım işe yarar. Benim merak ettiğim, net olarak T çizgisi çıkıyormu? Ben anlayamazsam zamanı kaçırırmıyım? Daha önce kullanan arkadaşlar varsa, açıklamalı olarak anlatırlarsa çok sevinirim. Allah herkesin yardımcısı olsun, dileyen herkese çocuk nasip etsin inş.

Back
X