• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

dismorfik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
245
0
46
İstanbul
gitmesini istememiştim ortakları ve iş arkadaşlarıyla iki günlük bir tatil neyse gittiler ama hep içim içimi kemiriyodu ve ben dua ettim Allahım beni aldattıysa bir delil bir nişane göster geldiğinde hareketleri bana karşı normaldi ben o uyuduktan sonra ceplerini karıştırdım sonra bir ilaç paketinin kopmuş bir parçasını buldum üzerini okudum xxxxxx yazıyodu bende merak ettim nette araştırdım veeee korktuğum gibi çıktı bir tür cinsel gücü arttırıcı ilaç....her şeyi gösterdim söyledim sonuna kadar inkar yoluna gidiyooo tabii inanmıyorum inanmıycamda şimdi ciğerim köz köz yanıyo ben napıcam yaram henüz sıcak sonrasında napıcam ve ben yapılanı asla unutmammm ...:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep inkar hep inkar. Zaten hic bir erkekten duymadim kalkipta 'evet seni aldattim' desinler. :41:

Cocugunuz varmi onu merak ettim.

Varsa o zaman esin olacak adama bir kat daha kizabilirim.

bir kere actiginiz konunun basligi bu olmamaliydi.
emin olmadan kimseye hukum giydiremezsiniz.
esinizin yaptigi aciklama sizi tatmin etmemis anlasilan
ama birde olaya su acidan bakin bu adam ilaci otel odasında
sizi aldatmak icin almis olsaydı kullanip atardi.
neden bir parcasini cebinde saklasin.
sizin cinsel yasantiniz yok mu da hemen
kafanizda aldatilmayi kurguluyorsunuz...

bir kere actiginiz konunun basligi bu olmamaliydi.
emin olmadan kimseye hukum giydiremezsiniz.
esinizin yaptigi aciklama sizi tatmin etmemis anlasilan
ama birde olaya su acidan bakin bu adam ilaci otel odasında
sizi aldatmak icin almis olsaydı kullanip atardi.
neden bir parcasini cebinde saklasin.
sizin cinsel yasantiniz yok mu da hemen
kafanizda aldatilmayi kurguluyorsunuz...

kullanıp atmış zaten çünkü bulduğum parça makro mini bir parçaydı farkedememiş hapın arkasından çıkan minik bişi cebinde paraların varlığından hissedememiş yani saklanmış bişi değil..

Hep inkar hep inkar. Zaten hic bir erkekten duymadim kalkipta 'evet seni aldattim' desinler. :41:

Cocugunuz varmi onu merak ettim.

Varsa o zaman esin olacak adama bir kat daha kizabilirim.

evet 3 buçuk yaşında bi oğlumuz var bana bi keresinde seni aldatsam asla anlayamazsın demişti bende Rabbime sığınırım o bana apaçık gösterir demiştim nitekimde öyle oldu daha burada açıklayamadığım başka delillerde var neyse anlarsınız şimdi perişan haldeyim..:14:

Ne diyerek inkar ediyor?Nasıl girmiş o ilaç paketinin parçası cebine?:26:

dediğine göre yanlarındaki bir diğer arkadaşı için almış kendisiyle bi alakası yokmuş .....zati sonuna kadar inkar meselesi onlarda bi taktik hani şener şenin bir filminde eşi odada bastığı halde kıza sekreter muamaelesi yapıp yarı çıplak daktilo başında yaz kızım 20 kilo çimento şu kadar kum demesi misali bu yola başvurması beni daha çok rencide ediyo ...keriz yerine konmak çok acııııı
:20::

evet 3 buçuk yaşında bi oğlumuz var bana bi keresinde seni aldatsam asla anlayamazsın demişti bende Rabbime sığınırım o bana apaçık gösterir demiştim nitekimde öyle oldu daha burada açıklayamadığım başka delillerde var neyse anlarsınız şimdi perişan haldeyim..:14:
bravo bravooo yaniii
evet insani şeytan durtuyorsa her turlu film frildagi cevirir
kimsenin ruhu duymadan yapabilir
bunlarda biraz beceri isteyen isler.
eline yüzüne bulastırmadan siyrilmak herkesin harci degildir ama.

bravo bravooo yaniii
evet insani şeytan durtuyorsa her turlu film frildagi cevirir
kimsenin ruhu duymadan yapabilir
bunlarda biraz beceri isteyen isler.
eline yüzüne bulastırmadan siyrilmak herkesin harci degildir ama.
ne kadar temkinli olunursa olunsun bi yerde gerçekler gün ışığına çıkar bu hep böyledir çekirge bir sıçrar iki sıçrar ..... misaliii

çok üzücü bir durum.yalnız şu da var evlenmeden önce ben bir erkeğe bakınca onun aldatma potansiyelini anlarım.ha bu ailesine bağlı oluşu,mazbut birisi oluşu,ailedeki erkeklerde bu tip vakaların görülmemesine kadar gider..
kimi de vardır ki arkadaş çevresiyle,aile düzeniyle,hayata bakışıyla kendini zaten baştan ele verir.hele bir de ailesini geçindirmenin üstünde bir para kazanıyorsa hiç durmaz böylesi.

siz de bu şüpheyle yaşadığınıza göre ve "Allahım beni aldatırsa bir nişane gönder" dediğinizi göre eşinizdeki bu potansiyelin her an eyleme dönüşebileceğinin farkındaydınız o halde evlenmeden önce de seçimleri biraz doğru yapmak gerekiyor değil mi?

ne kadar temkinli olunursa olunsun bi yerde gerçekler gün ışığına çıkar bu hep böyledir çekirge bir sıçrar iki sıçrar ..... misaliii
dogrudur..
organizasyon düzenleniyor hersey yolunda derken
bi yerden patlak verebiliyor..
dilerim anlattigi gibidir, pek sanmıyorum ama:31:

şimdi ileriye bakıyorum nolucak evt bundan sonra nolucak her şeyi sineye çekip yavrum için etraf dost düşman ne der diye artık bi ayağı kangren olmuş bir evliliği sürüne sürüne yürütmekmi yoksa ayrılıp yeni hayatın zorluklarına dul bir çocuk annesi olarak devam etmek mi hangisi artık iki ucu keskin bir bıçak var elimde işin zoru aileme açılmak offffffffffff çıldırıcammmmmm...

çok üzücü bir durum.yalnız şu da var evlenmeden önce ben bir erkeğe bakınca onun aldatma potansiyelini anlarım.ha bu ailesine bağlı oluşu,mazbut birisi oluşu,ailedeki erkeklerde bu tip vakaların görülmemesine kadar gider..
kimi de vardır ki arkadaş çevresiyle,aile düzeniyle,hayata bakışıyla kendini zaten baştan ele verir.hele bir de ailesini geçindirmenin üstünde bir para kazanıyorsa hiç durmaz böylesi.

siz de bu şüpheyle yaşadığınıza göre ve "Allahım beni aldatırsa bir nişane gönder" dediğinizi göre eşinizdeki bu potansiyelin her an eyleme dönüşebileceğinin farkındaydınız o halde evlenmeden önce de seçimleri biraz doğru yapmak gerekiyor değil mi?

eşimle görücü usulü evlendik severek değil ama o bana ilk görüşte aşık olduğunu söylerdi hep neyse nişanlılık döneminde geçmişinde yaptıklarından çapkın biri olduğunu anlamıştım ama işte o amalar ben tövbe ettim bir daha işim olmazlar eski hayatımı tasvip etmiyorumlar eee bizde gözü açılmamış bi tomurcuğum hayatın gerçekleri insan analizi nedir bilmiyorum yaş 21 fazla arkadaşı olmayan muhafazakar bir ailenin yine öyle yaşayan bi kızıydım inandım ama o kadar saf değilmişim ki hep takipte oldum bu beni çok yıprattı şimdii depresif biri oldum çıktım

katılmıyorum sıze.cewrem cooook mazbut.ama karısını aldatanlarla dolu.bı arkadasım vardı mesela babası hacı hoca tabır ettıgımız tıplerden,cemaatten mazbut bı yasamı var.Adam esnaf.ıs ıcın rusyaya gıdıyor ve ordan bı kız getırıyor ayrı ev tutuyor.Yıllar sonra arkadasıma o kadından dogan kızını gosterıyo bu senın kardesın dıye.Baska bı tanıdık o da maddı ve manevı anlamda ılerı gelmıs bı aılenın okumus sohbetlerde dewamlı boy gosteren oglu..ewlı ve bı kızı var ama hala kızlara laf atar facesı yabancı kadınlarla dolu.bu bırazda ınsandakı serefle alakalı...ben ne hocalar gordum sonra gulgul oldum....

Boynu devrilsin hemi umarım aids maids olmazsın!

Ben de buna inanıyorum insanlar kendilerini daha ilk baştan belli ediyorlar ama biz kadınlar inanmak istediğimize inanıyoruz yanlış tercihler yapıyoruz. Sokakta bile yüyürken çiftler görüyorum çocuğun gözleri fel fecir okuyor resmen etrafa karşı. Yanındaki kızın neden böyle bir adamı tercih ettiğine bile bile lader demesine hiç anlam veremiyorum.

katılmıyorum sıze.cewrem cooook mazbut.ama karısını aldatanlarla dolu.bı arkadasım vardı mesela babası hacı hoca tabır ettıgımız tıplerden,cemaatten mazbut bı yasamı var.Adam esnaf.ıs ıcın rusyaya gıdıyor ve ordan bı kız getırıyor ayrı ev tutuyor.Yıllar sonra arkadasıma o kadından dogan kızını gosterıyo bu senın kardesın dıye.Baska bı tanıdık o da maddı ve manevı anlamda ılerı gelmıs bı aılenın okumus sohbetlerde dewamlı boy gosteren oglu..ewlı ve bı kızı var ama hala kızlara laf atar facesı yabancı kadınlarla dolu.bu bırazda ınsandakı serefle alakalı...ben ne hocalar gordum sonra gulgul oldum....

olayın hocalıkla alakası yok zaten.ben öyle bir şey mi dedim?ama öyle tipler var gözüm dışarda diye bağırıyor.kadın da onu koca yapıyor e ne beklersin ki.ya da adam zengin malesef günümüzde zenginlerin %98i aldatıyor.kadın bunu hesaba katmadan para için evleniyor sonra acı gözyaşı,o mal da mülk de gözüne görünmüyor artık.

konu sahibi için yazmıyorum genel anlamda böyle oluyor.konu sahibinin eşi de nişanlıyken rengini belli etmiş zaten.bir erkek evlenmeden illa ki rengini belli eder diyorum ama anlamak isteyene...

gitmesini istememiştim ortakları ve iş arkadaşlarıyla iki günlük bir tatil neyse gittiler ama hep içim içimi kemiriyodu ve ben dua ettim Allahım beni aldattıysa bir delil bir nişane göster geldiğinde hareketleri bana karşı normaldi ben o uyuduktan sonra ceplerini karıştırdım sonra bir ilaç paketinin kopmuş bir parçasını buldum üzerini okudum sildenafil vega yazıyodu bende merak ettim nette araştırdım veeee korktuğum gibi çıktı bir tür cinsel gücü arttırıcı ilaç....her şeyi gösterdim söyledim sonuna kadar inkar yoluna gidiyooo tabii inanmıyorum inanmıycamda şimdi ciğerim köz köz yanıyo ben napıcam yaram henüz sıcak sonrasında napıcam ve ben yapılanı asla unutmammm

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN .SAKİN OL ACELE ETME BİRDE KARŞIYI DİNLE TEPKİSİ NE NELER YAPACAK ÇOCUĞUN İÇİN ACELE KARAR VERİP İŞLERİ DAHADA ARAP SAÇINA ÇEVİRME CANIM İYİ DÜŞÜN

Back