- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Selam kızlar,bu günü çok bekledim.Bugün Hasan Fındıgın sekreterini aradım ve ameliyat olmak istedigimi,bana en kıssa zaman için gün vermesini söyledim.14 Şubat 2011 de,saat 7 de hastanede kan tahlileri için gelmemi ve iki saat sonra ameliyata girecegimi söyledi.Bu iki saat içinde doktorumla konuşacagız tekrar.Daha öncesinde ameliyat görüşmesi için gitmiştim ben muayenehanesine,tabi ameliyattan öncede konuşacagımızı söylemişti.Bana kas zarı altı teknigi ile ameliyatımı yapacagını,ister meme ucundan,ister meme altından girebilecegini,seçimi bana bıraktıgını söyledi.Meme ucundan his kaybı konusundada,kesinlikle böyle bir sorun yaşamayacagıma dair garanti verdi.Ben meme ucu kesisini seçtim.Mentor,yuvarlak,yüksek profil proteze karar verildi.Büyüklük olarakta ameliyat günü ölçülerim alındıktan sonra yaklaşık cc yi bana söyleyecek.Ben vücudumun alacagı en büyük protezi istedigimi söyledim.Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsın Kadınlar Kulübü.
Son düzenleme: