Cvs testi

ikili tarama ve ense kalınlıgı riskli çıktı cvs yaptırmak istiyorum ne dersiniz yardım edin bana

mrb.cvs dediğin farklı bi uygulama.ense kalınlığı için amniyo sentaz yaptırman gerek.ben ikisinide yaptırmak zorunda kaldım.eşimle ikimiz talasemi taşıyıcısı olduğumuz için cvs yaptırdık bebkte talasemi taşıyıcısı çıktı çok şükür.çok ağır bi uygulama allah kimseye göstermesin.ikili testin sonucuda riskli çıktı bu kez amniyo sentez yaptırdım.doktor bana bıraktı mecbur değilsin dedi ama içimin rahatlaması için yaptırdım.iyikide yaptırmışım bi sorun çıkmadı.şimdi gönül rahatlığıyla yaşıyorum hamileliğimi.amniyo sentez cvsnin yanında hiç kalıyor.korkulacak bi durum değil.yaptırmanı tavsiye ederim.düşük riski var deniyor ama cvsde yüzde 1.amniyo sentezde binde bir.yardımcı olabilmişimdir umarım.allah yardımcın olsun.

bende hamileliğimde cvs yaptırdım.düşük riski amniyosenteze oranla çok.zaten çok zorunlu durumlarda yapılan bi uygulama ben 3 profesör gezerek yaptırdım.her doktor kabulda etmiyor.yöntem alınma sırasında kolay 2 dakika bile sürmüyor ama sonrası feci.sol tarafım resmen felç oldu benim 3 gün yattım:KK43:(eğer zorunluysa allah yarıdmcın olsun canım.

benim sonuçlarıma görede cvs yaptırmam gerekiyormuş yarın gidicem nasıl yaptıran varmı:?

ikili tarama ve ense kalınlıgı riskli çıktı cvs yaptırmak istiyorum ne dersiniz yardım edin bana

bende yaptırdım bu ayın 10da canım bebeğimin ense kalınlığı çok yüksek çıktı erken teşhis için 13 haftadayız daha doktor hemen CVS önerdi kısmetse 2/3 güne sonucunu alıcam korkma sakaın korkulucak bir operasyon değil eğer bilen ellerde yapılırsa 5 dk bile sürmüyor umarım sonçların iyi çıkar en önemlisi bu 20 gün sürüyor sonuçların çıkması serin tutmalısın içini allah yardımcın olsun bol bol dua et canım başka türlü insan beyninden söküp atamıyor bu düşünceyle yaşamak çok zor.Merak ettiğn bişey olursa sorabilirsin hoşçakal şimdilik allah sabır versin sana ve eşine..

CVS testimin sonucunu aldım kızlar sonuç temiz çıktı çocuğumda genetik hiçbir hastalık bulunamadı ve doktoru dediki artık riskliler sınıfından normal gebeler sınıfına terfi edebilirsin bana gelmene dahi gerek kalmadı çocuğunun durumu gayet iyi kendi doktoruna gidebilirsin dedi duygularımı anlatmak çok zor dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler rabbime şükürler olsunki bebeğim sağlıklı benim gibi sonuç bekleyen yada sorun olduğu için üzülen arkadaşlarım takdir allahın dua edin bol bol ben öyle geçirdim 20 günü bende edicem sizler için allahım herkese nasip etsin güzel haberler almayı...

kızlar banada yardım edermisiniz bende cvs yaptırıcam çok acılı bi işlemmi ne kadar sürer ben bursadayım bunun için ist a gidicem burda tekbi prof yapıyor ve maliyeti çok yüksek sizler nerde ve ne kadara yaptırdınız acil cvp veririseniz sevinirim

diyarbakırda 300 tl ye yaptırdım.şükür sonuç temiz çıktı.korkulacak bişey yok canım.allah yardımcın olsun...

biz fakültede yaptırdık ama yinede dr para aldı yinede.neden yaşama şansı yok onu anlamadım.allahtan umut kesilmez.

ben iki hamileliğimdede cvs yaptırdım. acılı bi işlem değil. sadece ürkütücü :))
risk amniosenteze göre yüksek tabii ama uzman ellerde hiçbişey olmaz korkmayın...
bizde bir sürü hastalık olasılığı çıktı zaten genetik olarak talasemi var bizde karı-koca... en erken yöntem cvs erken tanıda. o yüzden bunu tercih ettik...iyikide ettik, ilk hamileliğimde bebek hastaydı ve doğum yaptım mecburen...
bu arada 5 kuruş para ödemeden ssk tarafından bir doçente yaptırdım üniversitede cvs imi. özelde fiyatlar1000-1500 arası değişiyordu... zaten tavsiyede etmem. genetik incelemelerde fakültelere güvenin derim her zaman.
soracağınız bir şey olursa çekinmeyin hanımlar, bayaa tecrübem oldu bu konuda...:KK16:

ben iki hamileliğimdede cvs yaptırdım. acılı bi işlem değil. sadece ürkütücü :))
risk amniosenteze göre yüksek tabii ama uzman ellerde hiçbişey olmaz korkmayın...
bizde bir sürü hastalık olasılığı çıktı zaten genetik olarak talasemi var bizde karı-koca... en erken yöntem cvs erken tanıda. o yüzden bunu tercih ettik...iyikide ettik, ilk hamileliğimde bebek hastaydı ve doğum yaptım mecburen...
bu arada 5 kuruş para ödemeden ssk tarafından bir doçente yaptırdım üniversitede cvs imi. özelde fiyatlar1000-1500 arası değişiyordu... zaten tavsiyede etmem. genetik incelemelerde fakültelere güvenin derim her zaman.
soracağınız bir şey olursa çekinmeyin hanımlar, bayaa tecrübem oldu bu konuda...:KK16:

cnm benim bebeğimde hidrops die hastalık var vücudu su topladı ve kalbi durmak üzere fakülteden heyet raporu için istediler benden bunu ve haftası geçtiği için sonuç alamayabilirmişim. sen ne kadarlık doğum yapmak zorunda kaldın ve çokmu sancılı oldu senden bunu öğrenmek istiyorum 14. haftamdayım şuan ve mutlaka tahliye edilicek ancak nasıl bi işlem yapılcağını bilmediğimden çok endişeliyim bilgi ver lütfen

arkadaşlar ikili tarama testinde ultrasonda doktor ense kalınlığı yüksek,kalbi olması gereken yerde atmıyormuş,göbek fıtığı varmış,gelişimi geriden geliyormuş cvs testi yaptırıcam sonuç iyi çıksa bile hayati organlarında sorun var dedi napıcam hiç bilmiyorum gebeliği sonlandırmamız gerekebilir dedi cvs zor bi işlemmi yaptıranlar bilgi verebilirmi böyle problemleri yaşayanlar yardımcı olabilirler mi ??
:KK50::KK50::KK50:

arkadaşlar ikili tarama testinde ultrasonda doktor ense kalınlığı yüksek,kalbi olması gereken yerde atmıyormuş,göbek fıtığı varmış,gelişimi geriden geliyormuş cvs testi yaptırıcam sonuç iyi çıksa bile hayati organlarında sorun var dedi napıcam hiç bilmiyorum gebeliği sonlandırmamız gerekebilir dedi cvs zor bi işlemmi yaptıranlar bilgi verebilirmi böyle problemleri yaşayanlar yardımcı olabilirler mi ??
:KK50::KK50::KK50:

Elmas hanım , cvs yaptırdınız mı şuan ki durumunuz nedir yazar mısınız ?

Ben cvs yaptırdım kordosentez bir iğne ile karından girip kordon bağından kan alıp cvs için labarotuvara gönderdi.. İlk iğnenin girişi acılı ama öle abartılacak kadara günlerce süren bir ağrısı yok benm işlem sonrası 2 saat filan biraz ağrım oldu..iki sonuç çıkıyor biri 72 saat içinde çıkıyor diğeri 15 20 günü buluyor özel labartuvarda yaptırmanı tavsiye ederim daha güvenli ve hızlı

burda çok fazla fiyatlar 2500 lira ve zaten bebeğimin yaşama şansı yok sadece araştrma için istiyorlar benden

Merhaba bebeginizde ne cikti cvs yaptirdiniz mi ne gibi sureclerden gectniZ bahseder misiniz. Benim bebegiminde ense kalinligi yuksek cikti dr cvs amniyo sentez dedi bugun ogrendim cok kotuyum0

Merhaba bebeginizde ne cikti cvs yaptirdiniz mi ne gibi sureclerden gectniZ bahseder misiniz. Benim bebegiminde ense kalinligi yuksek cikti dr cvs amniyo sentez dedi bugun ogrendim cok kotuyum0
Hayir cnm CVS yaptirmadim İst da bi prof ile görüştüm CVS erken haftalarda yapildigindan çok net ve doğru sonuçlar alinmiyor dedi. Amniyosentez haftasini bekledim Turner sendromu cikti kaybettim bebeğimi 20. Haftada kaç cikti ense kalinligi benim ense ve karninda odemde vardi

Hayir cnm CVS yaptirmadim İst da bi prof ile görüştüm CVS erken haftalarda yapildigindan çok net ve doğru sonuçlar alinmiyor dedi. Amniyosentez haftasini bekledim Turner sendromu cikti kaybettim bebeğimi 20. Haftada kaç cikti ense kalinligi benim ense ve karninda odemde vardi
4.9 ense kalilugi cikti oyle hatirliyorum esimde 3.9 sen yanlis anlamissin dio. Bayaga kotu olmustum bilemiyorum hangisi dogru sonucta ikiside yuksek. Odemde var bebek yuvarlak gibi sis gibi felan dedi.

X