Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikili tarama ve ense kalınlıgı riskli çıktı cvs yaptırmak istiyorum ne dersiniz yardım edin bana
ikili tarama ve ense kalınlıgı riskli çıktı cvs yaptırmak istiyorum ne dersiniz yardım edin bana
diyarbakırda 300 tl ye yaptırdım.şükür sonuç temiz çıktı.korkulacak bişey yok canım.allah yardımcın olsun...
ben iki hamileliğimdede cvs yaptırdım. acılı bi işlem değil. sadece ürkütücü :))
risk amniosenteze göre yüksek tabii ama uzman ellerde hiçbişey olmaz korkmayın...
bizde bir sürü hastalık olasılığı çıktı zaten genetik olarak talasemi var bizde karı-koca... en erken yöntem cvs erken tanıda. o yüzden bunu tercih ettik...iyikide ettik, ilk hamileliğimde bebek hastaydı ve doğum yaptım mecburen...
bu arada 5 kuruş para ödemeden ssk tarafından bir doçente yaptırdım üniversitede cvs imi. özelde fiyatlar1000-1500 arası değişiyordu... zaten tavsiyede etmem. genetik incelemelerde fakültelere güvenin derim her zaman.
soracağınız bir şey olursa çekinmeyin hanımlar, bayaa tecrübem oldu bu konuda...
arkadaşlar ikili tarama testinde ultrasonda doktor ense kalınlığı yüksek,kalbi olması gereken yerde atmıyormuş,göbek fıtığı varmış,gelişimi geriden geliyormuş cvs testi yaptırıcam sonuç iyi çıksa bile hayati organlarında sorun var dedi napıcam hiç bilmiyorum gebeliği sonlandırmamız gerekebilir dedi cvs zor bi işlemmi yaptıranlar bilgi verebilirmi böyle problemleri yaşayanlar yardımcı olabilirler mi ??
burda çok fazla fiyatlar 2500 lira ve zaten bebeğimin yaşama şansı yok sadece araştrma için istiyorlar benden
Hayir cnm CVS yaptirmadim İst da bi prof ile görüştüm CVS erken haftalarda yapildigindan çok net ve doğru sonuçlar alinmiyor dedi. Amniyosentez haftasini bekledim Turner sendromu cikti kaybettim bebeğimi 20. Haftada kaç cikti ense kalinligi benim ense ve karninda odemde vardiMerhaba bebeginizde ne cikti cvs yaptirdiniz mi ne gibi sureclerden gectniZ bahseder misiniz. Benim bebegiminde ense kalinligi yuksek cikti dr cvs amniyo sentez dedi bugun ogrendim cok kotuyum0
4.9 ense kalilugi cikti oyle hatirliyorum esimde 3.9 sen yanlis anlamissin dio. Bayaga kotu olmustum bilemiyorum hangisi dogru sonucta ikiside yuksek. Odemde var bebek yuvarlak gibi sis gibi felan dedi.Hayir cnm CVS yaptirmadim İst da bi prof ile görüştüm CVS erken haftalarda yapildigindan çok net ve doğru sonuçlar alinmiyor dedi. Amniyosentez haftasini bekledim Turner sendromu cikti kaybettim bebeğimi 20. Haftada kaç cikti ense kalinligi benim ense ve karninda odemde vardi