Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar benim ingilterede tandıgım ınfertıl bır cıft vardı.
yasları da ılerı 10 senedir ıngilterede 50 bın pound para harcadıalr bu ıs ıcın. olmadı.en sonunda kıbrısa gıttıler ve ıkızlerı var. kıbrıs bu konuda bayagı bı basarılı. ayrıca ucakta bır ıskoc kadınla tanıstım . kadn kıbrısta yasıyor ve kızkardesının de burada tedavı olup dcocuk sahıbı oldugunu soyledı. onunda yası bayagı bır ılerı. Bılgı olsun dıye anlattım.
Kibrista tup bebek fiyatlari nedir bilen varmi arkadaslar?
bırıncı ıvf baska klınıkte yaptırdım hazırlanışımdan dönör secimine kadar hersey berbattı 2011 agustosunda klınıkte zaten çok şaşalı bır yer degıl HALIL IBRAHIM BEYIN klınıgı tum standartları ve iso içerısınde barındırıyoor yuksek başarısı ve kışıye özel tedavi şeklıyle tum çocuk hasretını çeken ınsanları mutlu edıyor para ıle işi yook o gerçekten işinde bır numara ben onun klınıgınde tedavı gordum ve çok memnun kaldım.HERKESE TAVSİYE EDERİM
benimde sizlere bi sorum olacaktı bende halil.i.t beye gitmek istiyorum acaba dr sadece tüp bebek mi uyguluyor ? normal tedavi yapmıyor mu? cvp verin lütfen şimdiden tşkrlr
SlmArkadaşlar,Magosa Yaşam Hastanesine gidenler ve Dr.Halil Bey hakkında bilgisi olanlar,gelin burada düşüncelerimizi paylaşalım.Ben kendisiyle görüşmedim ama hakkında olumlu şeyler okudum :ecrin_bebek:
Slm siz halil beye mi gitdinizbenimde sizlere bi sorum olacaktı bende halil.i.t beye gitmek istiyorum acaba dr sadece tüp bebek mi uyguluyor ? normal tedavi yapmıyor mu? cvp verin lütfen şimdiden tşkrlr
Bizde diger ay düşünüyoruz ama cok düşünüyorum ya olmaz diye çok kafaya taktım bu ay esim gitdip testleri yaptiracak ve micro amaleti olacak egerki olmulu olursa bende gitdicegimBen Halil İbrahim tekin sayesinde şu an hamileyimçok çok iyi bir doktor kaç dakika gördüğüm de mühim değil tüm kontak hemşire ile yürüttüm. Hemşireler zaten Halil bey ile koordine çalışıyorlar. Embriyologları da çok iyi. Paragöz kesinlikle değil bana yumurta bulana kadar indirim yapmıştı tekrar tekrar gittiğim Opularda. Türkiye'de henüz tüp bebek olayı yeniyken halil bey kıbrısta hastane kurmuştu. Tecrübesi buradakilerin 20 sene öncesine gidiyor. Ben çok güvendim sağolsun çok mutlu olduk sonuca da
![]()