• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

Burcuxoxzge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
11.953
2
208
39
Zonguldak
evetttttttttt kızlarrrr düğünümüze 9 ay olmasına rağmen bazı sebeplerden ötürü nikahımızı kıydık. Ve tabi yine nişanda olduğu gibi bizim kişiliğimizi yansıtan bir nikah yaptık. Ve işte evli bir bayan olma yolunda en büyük adımı attığım fotograf kareleri sizlerle.... Şeniz

Nikah dairesine alışılmışın dışında bir yöntemle bisikletle gittik...
n7135429778553655674mp1.jpg

dsc08627cb9.jpg

dsc08633oa6.jpg

işte üzerinde isimlerimizi yazılı olduğu topitoptan nikah şekerlerimiz...

dsc08624ob2.jpg

burcunuz imzasını atarken

dsc08646xx4.jpg

veee tabii ayağa basan ben oldummm :sm_cool:
dsc08645ej8.jpg

Son düzenleme:
dsc08658jv4.jpg

dsc08717ab7.jpg

dsc08761ud4.jpg

dsc08773cz4.jpg

evett kızlar geldik fotoların sonuna.... hayatımda hç bu kadar eğlenmemiştim. bisikletle giderken arabaların camından el sallayanlar,mutluluklar dileyenler... şimdi siz gerçekten mi evlendiniz diyenler... nikah memuru bile hayatımda kıydığım en renkli nikah dedi :roflol: umarım gülerek kahkahalarla başlayıp biten nikah günümüz gibi renkli bir hayat bekliyordur bizi... bakan gözlerinize sağlık... Şeniz

yarabbım o ne guzellık ya muthıs olmuşun ya yemın ederım fıkırlerın harıka bende koca bulam artık sana gelcm fıkır almaya yanı bı harıka ılk defa gordum burda bole fıkır canım arkdasım omrunce mutlu ol ıns haa düğünde ayakkabın altına ılk benı yazmassan doverım gelır düğüne sacını basını yolarım bılesın :mymeka:
yaa harıka yaaa valla

:nazar:
kızlar hepinize teşekkür ederim yüzünüzde biraz olsun tebessüm oluşturduysam ne mutlu bana.... Şeniz

yokyok ben bu topıcten cıkmam gayrı gelır gıder yorum yazarım aklıma ne geldı bılıyon mu hanı bırı sana o kardesın mı demıstı ya nışanda o geldı kız :roflol: aman kıskanclar nolcekk ay masallah masalhh bıtanem ya kımın arkadası ztn :dilcikar: yerım senı allah nazardan saklasın :nazar:

canım gerçekten süperrnaniknanik
Allah birömür boyu böyle mutlu ve sağlıklı olmanızı nasip etsinŞeniz

Burcucum süper olmuş herşey canım yaaa, anlattıklarını bir bir gerçekleştirmişsin ya lolipopa kadar helal olsun valla kaydirigubbakcemile3 Canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana ve sevdiceğine hihoyyyt Yüzünüzdeki gülücükler bir ömür devam etsin yerimseniben

Burcucum süper olmuş herşey canım yaaa, anlattıklarını bir bir gerçekleştirmişsin ya lolipopa kadar helal olsun valla kaydirigubbakcemile3 Canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana ve sevdiceğine hihoyyyt Yüzünüzdeki gülücükler bir ömür devam etsin yerimseniben

canımmm benimm Şeniz anlatırken garip duruyordu diymii... ama yaşadık işte hepsini bir birr :sm_cool: çok sağol canım.. mutluluklar paylaşıldıkça güzelleşiyor... çok seviyorum hepinizi... :1hug:

Valla böcük arkadaşım nikahlandı bu topiğe bakmamı söyledi. İyiki bakmışım Çok güzel olmuş canım .mutluluklar dilerim

Back