uygun fiyatlı full aksesuar mama sandalyemiz geldi:)

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
45
pic0082ax1.jpg

walla benzerlerinden hiç farkı yok fiyatı da çok uygun 129a aldık 6 taksitti sanırım sallanmayanı 119du. markası babymax kraftın yan ürünüymüş yükseklik ayarı, arkaya yatma, hareketli ve çıkabilen çift tepsi hepsi var. kumaşı silinebilir ve henüz terletmedi çok uzun oturtmadık tabi. rengi internette bu kadar güzel görünmüyordu baya tatlı bir yeşilmiş almayanlara tavsiye ederim arkadaşlar

nukoland diye bir mağazanın internet sitesinden aldık bebek arabamızı da ordan almıştık pierre cardin ve piyasadan daha ucuza ve taksitle

Canım,güle güle kullanın.gerçekten çok güzelmiş,dayımın ikizleri var,mama sandalyelerini bize verdiler.birini kendi evime birini annemin evine koyduk.ama almam gerekseydi kesinlikle bunu alırdım rengi bile nefis..

güle güle kulansin benimde aynisi vardi sadece mavi idi
gercekten kullanisli oluyor

Ev eşyaları gözükmeseymiş tam reklam çekimi olacakmış... bebek çok güzel çıkmış maşaAllah ...

mama sandalyesi çok güsel ama içindeki bıdık daha dikkat çekici aynı oğluma benziyo Alla alla dedim birden bizim bebeğin orda ne işi var:)

vallahi icindeki o elma sekeri cok daha guzelmis 41kez Masallah boncuguma cok guzel arkadasim gule gule kullan yemeklerini bir cirpida yesinde yarasin

tontişe bakmaktan mama sandalyasine bakamıyorum masallah bebişin cok tatlı:nazar:gule gule kullan bende alıcam bu aralar hem fıyatıda uygunmus o sıteye bakayım bende

nukoland diye bir mağazanın internet sitesinden aldık bebek arabamızı da ordan almıştık pierre cardin ve piyasadan daha ucuza ve taksitle

canım bende bebeğimin tum aksesuvarlarını oradan aldım ama istanbuldakı yerlerınden ve ınternet fıyatlarının cok cok cok altında.mesela pierre cardin bebek arabası ınt.de 400 bız aldık 225. ıstanbuldaysan bence mağazalarına gıt.

canım bende bebeğimin tum aksesuvarlarını oradan aldım ama istanbuldakı yerlerınden ve ınternet fıyatlarının cok cok cok altında.mesela pierre cardin bebek arabası ınt.de 400 bız aldık 225. ıstanbuldaysan bence mağazalarına gıt.

tabi mağazada daha uygundur ama istanbulda değiliz ne yazıkki, gerçi arabayı biz de yakın bir fiyattan almışız 239 gibi birşeydi.

güle güle kullanın canım çok güzelmiş ama içindeki daha bi güzel prensesim benim yaa oğlumda çok beğendi ikisinide...

kızlar bende istte magazasından tam yatarlı salıncak almıştım çok memnunum fiyatları gerçekten uygun

X