• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spinal anestezi sezeryan olanlar

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
96
Malatya
arkadaşlar 10 tmmuzda spinal anestezi ile sezeryan oldum. doğum çok güzeldi şimdi de iyiyim ama boynumdaki ağrı bir türlü geçmedi.sizlerde de oldu mu yan etkileri nelr yardım edin

ben 14 mayısta spinal sezeryan oldum ama hiçbir yan etkisi olmadı. doktorum ameliyattan sonra 3 saat başını kesinlikle oynatmayacaksın demişti. ben de hiç oynatmadım. hareket ettirmenin böyle bir sonucu oluyormuş.geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer

ben 14 mayısta spinal sezeryan oldum ama hiçbir yan etkisi olmadı. doktorum ameliyattan sonra 3 saat başını kesinlikle oynatmayacaksın demişti. ben de hiç oynatmadım. hareket ettirmenin böyle bir sonucu oluyormuş.geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer

spinal anestezi nedir acaba,bilgi verirseniz sewınırım

ya inanmıorm başla ilgili yan etkisi mi varmşş eee ozamn epd.daha iii değil mi onn pek bi yan etkidi yok sanrm:.. bu arada bebişin analı babalı bysn inşallah en kısa zamnda sağlık srnn kalmaz

ben de spinal oldum ama benim anestezi uzmanım bol kahve içmemi önermişti ağrı kalmaması için
ilk 1 hafta 10 gün günde 3 kere kahve içtim ben
hiç bir ağrım olmadı

canım ılk baslarda bvoyunda ve basta afggrı olur fakat zamanla gececektır benedede olmustu bolbol kahve cay cok ıı geldfıgını benım dr soylemıstı amelıyasttan sonraa gunde 3 lıtre su tyuketılmelı ve amelıyat sıraında cok mbasını oynatmamamn gerekır ondan oluyo ama gecer merak etmee bazen bel agrısıda yuasayabılırsınnnn

bende de bel ağrısı oldu, sonraları başladı ama 1 ay sonra falan sanırım hala da var, sağ bacağıma da vuruyor hatta.

Allaha şükür bende sıkıntı yaşamadım ama ilk günler bol su iç demişlerdi. Çok su içmiştim.

maşallah genelde sorunsuz doğumlar olmuş genelde,,
ben de ikiz hamileyim 25 eylüle spinal anestezi ile doğum tarihi verdi doktorumuz,
benm merak ettiğim iğne yaparken o sinire girerken canınız yanıyor muuuu,
ay çok saçma ve basit bir soru oldu amaa:kedi:

bende spinal sezeryan oldum
sadece ilk hafta bi baş ağrım olmuştu oda hemen geçmişti
cokta memmun kaldım yine hamile kalsam yine spinal anestezi isterim acıkcasıkaydirigubbakcemile3:lepi:

maşallah genelde sorunsuz doğumlar olmuş genelde,,
ben de ikiz hamileyim 25 eylüle spinal anestezi ile doğum tarihi verdi doktorumuz,
benm merak ettiğim iğne yaparken o sinire girerken canınız yanıyor muuuu,
ay çok saçma ve basit bir soru oldu amaa:kedi:

yani canım yanmadı normal iğne vurulurken nasıl olunuyosa bende öğle hissettim kendimisengözlerimebaksanab
hayırlı doğumlar size a.s.

yani canım yanmadı normal iğne vurulurken nasıl olunuyosa bende öğle hissettim kendimisengözlerimebaksanab
hayırlı doğumlar size a.s.

teşekkür ederim,sevindim buna tabi,
ama hani mantıken kaba bir ete vurmuyorlar ,omuriliğe giriyorlar ya,sanki kötü olurmuş gibi geliyordu,
inşallah sorunsuz olur:Saruboceq:

canım bende daha yeni 6 eylülde spinal anest.sezeryan oldu.acilen gece sezeryana ALINDIĞIM ıÇıN SPıNAL OLDU.NORMalde epidürale karar verilmişti.ama hiç bir yan etkisini yasamadım.rahat bir sekilde atlattım.hiç kafanı yorma.hep rahat ol ve yasayacağın güzelliğe odaklan canım.

ben de spinal anestezi ile sezeryan oldum. iğne yapılırken hiç bir şey hissetmedim. tek denemede sorunsuz uyuştum. sonrasında da en ufak bir bel, boyun, bas agrım olmadı çok şükür. agrısı olanlara acil şifalar. spinal anestezi yapan dr. un tecrübesi ve sizin dogru pozisyonda durmanız çok önemli. benim dr. um ne kahve iç dedi, ne de basını boynunu oynatma dedi hiç bir uyarı almadım. bu arada kahve içmek emzirenler için zararlı. bebege süt yoluyla kafein geçiyor ve yenidoganların vücutlarından kafeinin uzaklasma süresi çok fazla. bebeklerde huzursuzluk yaratıyor, uyku problemlerine sebep oluyor..

ben 10 eylülde spinal sezeryan oldum 1 ay geçmesine rağmen yorulduğumda belimde iğne yapılan yerde ağrı hissediyorum

bende 24+3teyim daha önce spinal anestezi ile kıl dönmesi ameliyatı oldum ve 10 gün kafamı yastıktan kaldıramadım! düşünün morfin vurdular acilde o bile kesmedi bilmiyorum belkide anestezi uzmanı ii deildi ama ben doğumumu kesinlikle ya normal ya da genel anestezi ile yapacağım. o acıyı bi daha çekmek istemiyorum

Back
X