Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM.BU AY İKİNCİ KEZ KLOMEN KULLANICAM BU DEFA GÜNDE 3 VERDİ DOKTOR. DUALARINIZI BEKLİYORUM.YUMURTALARIM 11 VE 12 MM DE KALDI GEÇEN AY.UMARIM BU AY MUCİZE GERÇEKLEŞİR.MEĞER NE KADAR DA ZOR İŞMİŞ HAMİLE KALMAK RESMEN BİR MUCİZEYMİŞ.BEKARKEN ÇOK KOLaY OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRDÜM.UMARIM BU AY YUMURTALARIM ÇOĞALIR VE BÜYÜR.YUMURTA TAKİBİ YAPTIRSAM MI YAPTIRMASAM MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇATLATMA İĞNESİ ŞART MI KIZLAR?
SEMAAAAA...canım...yanlış okuduğumu saymak istiyorum....sen ne SİGARA MI içiyorum dedin....hiiiii...inan şimdi böyle,içim bir kötü oldu...açıkcası senin gibi kültürlü ve akıılı bir kıza hiç mi hiç yakıştırmam...inanıyorum ki,hadi,hayatın içinde günde 1-2 o da neden olduğunu bilmeden içiyorsun değil mi...ben buna inanmak istiyorum....ömrümde 1 adet ağzıma dahi sürmedim...nefret ediyorum...eşim günde 2 paket...olmaz ben seni ayıpladım....duymamış olayım....at yere bakim onu......