Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

TK646

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
971
4
Kızlar bu dr a yada bu hastaneye giden orda doğum yapan varmııııı.. Diyarbakır bu arada burası :))

Canım ben Ankarada doğum yapıcaktım buraya yeni geldik bi yer pek bilmiyorum ama zeki beyi çok önerdiler acaba burda doğum yapsammı diye geçti aklımdan boşyere gidip gelmiş olmam Ankaraya ama bu dra gidenlerin tavsiyesini alsam daha iyi olur dedim.Epiduralli normal doğum istiyorum ben.

kızlar merhaba bende diyarbakırdayım ve zeki beye gidiyorum çok iyi bir doktor ama sizinde dediğiniz gibi çok yoğun randevu aldığın halde bile gidince çok bekliyosun ama çok ilgili ayrıca hastanede çok güzel benim üst komşum geçen hafta orda dogum yaptı zeki beyin hastasıydı çok memnundu

Kızlar size ne kadar teşekkür etsem az walla bende çarşambaya randevu aldım inşallah memnun kalırımda doğum için ta ankaraya gitmeme gerek kalmaz haberdar ederim sizide durumdan.

Bu arada bide ucuz oluşu açıkçası cazip geldi bana epiduralli normal doğuma 500 ytl alıyo bide her koşulda zeki bey giriyomuş.

Kızlar size ne kadar teşekkür etsem az walla bende çarşambaya randevu aldım inşallah memnun kalırımda doğum için ta ankaraya gitmeme gerek kalmaz haberdar ederim sizide durumdan.

Bu arada bide ucuz oluşu açıkçası cazip geldi bana epiduralli normal doğuma 500 ytl alıyo bide her koşulda zeki bey giriyomuş.

evet ucuz benim kodmşumda normal doğum yaptı 500 ytl vermişti üstelik gece 4 de sancılandı doktorda gece gelmişti

Süper o zaman yaa peki yeni doğan yoğun bakımı varmı sıla biliyormusun allah korusun ama nolur nolmaz.

tk cim biliyon bende çok memenunum hatta bu akşam ghitcem ama demiş arkadaş çok yıoğun çok bekleniyo ,,olsun ama insana güven veriyo ve buranın en iyisi

Evet canım seni biliyorum ama doğum yapan varsa dedim tecrübeyle sabit olur hem :)))

Süper yaa iyice alıştım burda doğum yapma fikrine inşallah zeki beyede alışırım kolayca.

Süper o zaman yaa peki yeni doğan yoğun bakımı varmı sıla biliyormusun allah korusun ama nolur nolmaz.
TKcıgım valla hastane dört dörtlük mutlaka vardır kötü düşünme sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah bu arada kızmı erkekmi isim ne düşündüna.s.

İsmi inşallah İlhan Ege olacak canım:)

Sendemi diyarbakırda yaşıyorsun sıla erzincan yazınca şaşırdım.

tkcim oğluşum iyiydi herşey yolunda deedi zeki bey,,,canım yeni doğan ünitesi yoğun bakımı hepsi var ben sormuştum merak etme ,,,zeki beyde ,insanı rahatlatıyo zaten tam alışacan diyarnbakırDA doğuma bende izmiri düşünüyodum zeki beyden sonra değişti fikrim,,
buarada sılcım geçmiş olsun allh bi daha yaşatmasın

tkcim oğluşum iyiydi herşey yolunda deedi zeki bey,,,canım yeni doğan ünitesi yoğun bakımı hepsi var ben sormuştum merak etme ,,,zeki beyde ,insanı rahatlatıyo zaten tam alışacan diyarnbakırDA doğuma bende izmiri düşünüyodum zeki beyden sonra değişti fikrim,,
buarada sılcım geçmiş olsun allh bi daha yaşatmasın

amin inşallah yaşamam murgiz sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaha.s.

X