- 23 Aralık 2015
- 200
- 222
- 38
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.061
Arkadaşlar okudum da hep tuzsuz şampuan dan bahsetmişsiniz Brezilya fonu oncesi arındırıcı şampuanlarin isimlerini de fiyatları ni falan yazarmisiniz.tesekkuerl şimdide n
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Canım, içerik temiz görünüyor.KilicBaligi ben şuan Otacı'nın kuru saçlar için olan şampuanını kullanıyorum.İçinde SLES,SLS içermediği yazıyor fakat "Evde Brezilya Fönü/Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri" konusunda gezinirken sanırım brezilya fönü setlerinin birinin içindeki şampuanın içeriğinde olmaması gereken maddelerden biri çıkmıştı.Birde içeriğinde şu şu yok derler ama oraya farklı bir ismini yazarlar siz de yok zannedersiniz demiş olduğun için bende emin olmak istedim bu şampuanın brezilya fönünü bozup bozmayacağı konusunda.
Eki Görüntüle 1993146
Brezilya fönü bu negatif etkileri tedavi etmek için kullanılıyor oysa ki... Ne marka ürün kullandınız ki saçınız bu hale geldi? Biliyorum sinir bozucu, benim de başıma geldi...Arkadaslar brezilya fonunden somra sac uclarim yiprandi.sampuandan sonra saclarim cok sertlesiyor tarayamiuyorum.bc bonacure acil kurtarma kürünün maskesini kullansam fonu bozar mi.bir de saci yumusak yapacak sampuan oneriniz varsa cok sevinirim
Merhaba arkadaşlar kesinlikle aşırı ısı tavsiye etmem ne olursa olsun
Aşırı ısı saçı saçı her şekilde bozar
Size tavsiyem benim rutin olarak kullandığım şampuan,kremi ve maskesi evet biraz pahalı ama kalite düzeyi her şeyi ortaya koyuyor ve her 2 ayda bir verdiğim parayı kesinlikle hak ediyorlar analarının ak sütü gibi helal olsun onlara neyse marka övmeye kaçtı sanırım biraz Arkadaşlar benim önerim ; Liquid keratin dir.