Yılbaşı çekilişi hakkında

hülya sana çıktıysam bana elbiselerin üstüne giyebilceğim hırka örer misin :kedi:
(sipariş verenlere kızan üyeye gel) :jeyyar:

laelaelaelaelae
Bana çıkan kişi örgü sevmiyor şekermafoldumbenAma bazı planlarım var seveceği halde değişik şeyler:kedi:
Sana ayrıca örer gönderirim artık:jeyyar:

Ha nick yazın falan demişler..
Ben kurbanıma çok güzel bir mektup yazacağım:kedi:
Yıllarca saklar belki...:asigim:

ya ama öyle şeyde olmaz ki sonuçta hediye bu onu sevmez bunu sevmez... senin içinden gelenin ne olduğu onemli bence

HÜLYAM BEN SEVİREMMM :icecream::icecream:

Ah canım..Valla ben önce kafamda tasarlamıştım hediyemi çok ta güzel olacaktı hee:1ninca:
İlgi alanları geniş ama..Kullanabileceği bir hediyeyle yine de örgü birşeyler yapacağım ama, e bu smiley hatrına saklar artık __:hulya:

ya ama öyle şeyde olmaz ki sonuçta hediye bu onu sevmez bunu sevmez... senin içinden gelenin ne olduğu onemli bence

Olabilir canım ya..Benim en yakın arkadaşım asla takı takamıyor çok seviyor ama alerjisi var..Bir diğer arkadaşım da örgü giyemez kaşıntıdan deli olur..Kullanamıyorsa yazabilir tabiki.Bu normal, ama diğer abartılar tabii zorlayabilir.

e bi zahmet oldu saklasın amaç işe yaramsı değil baktığında gülümsetip gönderen kişiyi hatrlatcak bişey olması haksız mıyım ama?

Hülya ben anladım sana çıkan kişiyi,
yazdığında da haklısın :umursamaz:

İşte o mümkün değil, sürekli ters şeyler yazıp kafa karıştırıyorumlaelaelaelaelae asla ve asla anlayamaz:1ninca:
Eminim mektubumu alınca çok şaşıracak.delikafadulden

yoğunluktan ozaman yaa bende verdim çünkü hemde iki kere:roflol:
kızlarr yaa ben çatlıcam sölicem bişi ben sadece bana çıkan kişiye değil bebişinde aldım :eek: içimden geldi :emir_bebek:

e bi zahmet oldu saklasın amaç işe yaramsı değil baktığında gülümsetip gönderen kişiyi hatrlatcak bişey olması haksız mıyım ama?

Haklısın tabii canım.Ben kapalıyım dedim ama mesela tokayı takamaz mıyım? Evde elbette takarım..Mesela ben kışın bazen eşarp yerine şapka takıyorum..Çok güzel bir organizasyon oldu ama gerçekten her girişimde ve burdaki şeyleri okudukça heyecanlanıyorumhihoyyyt

sende çok ince düşünüyosun ablacım mektup falan duygusalsın zannımca:)

Duygusal değil gerçekci ve kuralcı olduğumu söylerler hep..Soğuk bir insanmışım:1ninca:
Mektubun yeri her zaman farklıdır ama..Telefon gibi,mesaj gibi değil..Kalıcıdır..El yazısının yeri hep ayrıdır bende.
O yüzden mektup yazmayı istedim:kedi:

İşte o mümkün değil, sürekli ters şeyler yazıp kafa karıştırıyorumlaelaelaelaelae asla ve asla anlayamaz:1ninca:
Eminim mektubumu alınca çok şaşıracak.delikafadulden

hmm direk tahmin etmiştim ama taktik yapıyosun demek :1rolleyes:
ya örgü sevmiyoruz diyoruz ama özenle yapılınca hoşuna gider her insanın, bence..
Ben de sevmem dedim ama sonra düşününce gidip dandik hırkalara dünya para verdiğimizi hatırladım, yada makine örgüsü kazaklara. O yüzden canımcım, sen içinden ne geldiyse onu hediye et, hiiç takılma opuyorumnanaktan

güzel düşünmüşün canım ben beceremem pek böyle şeyleri :)
bende kışın başörtü yerine şapka taktığım oluyor hatta bugün öyleydim :)

X