Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım bende kullandım soğan kürünü, dün adet olmam gerekti ama olmadım. Test yapmadım beklemeyi düşünüyorum. Sende belirtiler var mı?Selam kızlar.. Ben çocuk istiyorum ve bunun için 15 gün soğan kürü uyguladm. Adetim 2 gün gecikti. Test yaptım bugün sonuç negatif. Sizce ne yapmalıyımm benle aynı durumu yaşayan var mıı
Canım benim de 3 gün gecikti ama sonrası yine hüsran. İnşaallah senin ki tutarAnladım canım, hayırlısı, zamanı gelmemiş demek. Beim 2 gün gecikti bakalım, hayırlısı
Mrb.. soğan kürüylemi hamile kaldınız?Merhaba, 3 buçuk yıldır çocuk istiyoruz. 2 kürtaj, bir de kimyasal gebelik yaşadım. Pko hastasıyım. Soğan kürünün methini çok duydum ama bir türlü denemeye cesaret edememiştim. Bugün ilk günü bakalım. İsteyen herkese Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Hala hamile değilizMerhaba sevgili dostlar , uzun zamandır yazmıyorum , bir selam vereyim istedim , nasılsınız
Olursunuz canım , biz buranın en en baş ta yazanlarindandik çift rahim , morfoloji sorunu , ve piko ile hamile kaldım kızım var 4 yaşında olur zamanı gelinceHala hamile değiliz
Merhaba hala dua Zinciri yapıyormusunuz acabaMeryem suresi dua zincirimize katılmak isteyen hamile veya hamile olmak isteyenler beni etiketleyebilir arkadaşlar