• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Kadın heryerde kadın işte:9:
Siyaset konuşmayı bırakınca hepiniz daldınız geyiğe:52:

weiss,
burası kk her an herşey olabiliyor, daha bu ne ki:))
BDV'ye hiç takılmamışsınız, orayı da tavsiye ederim, karı koca üye olup kavgalarını sitede yapan aileler bile çıkıyor:9:

Ben onların karı koca olduğuna inanmıyorum Mune açıkçası. Kişilik bölünmesi yaşayan biri bile olabileceğini düşünüyorum. Diğer olasılık 1 kişi bile beni haklı görmedi , dur 2.üyelik açayım , böyleyken böyle deyip kalan gururumu kurtarayım da olabilir. Bir diğer ihtimal ; kk daki ışığı fark eden senaristler dizileri için üstü kapalı nabız yoklayıp fikir almaya başladılar.

Çalıkuşu dizisi topiğinde bir arkadaş benim buraya yazdığım sözleri kullandılar Kamran ın evlenme teklifinde demişti mesela.

Yalnız hayırlı bir işe vesile oldu:))) en azından şu anda hiçbiriniz kavga etmiyorsunuz, bir teşekkür edelim kendisine:ssz: hepiniz bı konuda uzlaşı sağladınız:60:
Müsadenizle ben şimdi çıkıyorum, dışarda işlerim var, geldiğimde inşaallah bu sulh ortamı devam ediyor olur:34:

Ben söz weriyorum kavga etmeyeceğime müne..:27:
Ama diğer hatunları bilemicemm ahahahaha :52::52:

walla billa ya. ben onun için şunları şunları yaptım kıymet bilmedi dedi bide :9: canım ya çok üzüldük sonra haline. tabi böyle aptal saptal hareketlerden sonra benımle deYılsın dedim boşandım :24::24:

Yok yani buradaki kadinlar ona hak verse nolcakmis:))
Sanki bosanma davasini KK hatunlari görecek:)))

Allah im ya, iste insanoglu..

Hadi sen neyse ben sübyan kelimesine ne taraftan denesek giremiyorum:))

KEndimi nereye koyacagimi sasirdim acayip duygular icindeyim:))

yeni yetme sübyanım benim :60:

Güzell isimmişşşş :52:

Ewet müne weiss'deb başlayabilirsinnn :52::52:

Ewet ben abuzittinn 26 yaşındayım,
yarışmaya ist katılıyorummm :24::24:

26 MI OYYY ANAMMMM çıtırım benımmm geel yanıma yaklaşşş :38::38:

Bana güveniyon ama dimii :27:

Yalnız Kılıçdaroğlu okursa çok alınacak, efşaa yada çokkızacak . konumu sabote etmiş diye:27:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52: kedilerle selfiesi vardı sabah çok şirindi ama şero yaa :52::52::52:

kafayı yedik geyikten :60:

rengi bir resim koydum herkes üzerime atladı sanki hiç yakuşuklu irkek görmemiş bunlar :32::32::32::32:

yok valla alınmadım :) biliyorum onu ama nerden bildiğimi bilmiyorum. yahu resim eklemeseymiş bari of çok saçma. ama sizde hemen günahını almışsınız sonuçta onun tercihi belkim orayada yüklemiştiirrr :23::23:
:6::6::6::6:

benim buraya üye olduğumu bilen ve beni bulan eski kocamda ben eşiyim aslında böyle böyle diye kendini savunmuştu :9: kime? kk kadınlarına :9::9:
ne saftirik adamlar var ya. üyeliğimi iptal edip bunu aldım sonra bende. çok komik ya hayır o öyle değil böyle yazmış ya hayır yani sana hak verseler ne olacak sen haklısın deseler yani peeehhh:24::24:

:5::5::5::5::5::5::5::5::5:

bu olay boşanmadan sonra mı oldu piyo:60: koptum ya.
adamcağız yememiş içmemiş seni takip etmiş desene.:27:

parkimmmmm aşk bu aşkkkkk :9::9::9: adama herşeyi yaptırır :51::51::51:

Ben onların karı koca olduğuna inanmıyorum Mune açıkçası. Kişilik bölünmesi yaşayan biri bile olabileceğini düşünüyorum. Diğer olasılık 1 kişi bile beni haklı görmedi , dur 2.üyelik açayım , böyleyken böyle deyip kalan gururumu kurtarayım da olabilir. Bir diğer ihtimal ; kk daki ışığı fark eden senaristler dizileri için üstü kapalı nabız yoklayıp fikir almaya başladılar.

Çalıkuşu dizisi topiğinde bir arkadaş benim buraya yazdığım sözleri kullandılar Kamran ın evlenme teklifinde demişti mesela.

onda hemfikiriz bende aynı kişi olduğunu düşünüyorum.yani ortada hem kadın hem kocası yoktu.sadece koca vardı..ikisi adına yazdı yada yada yada....:27::27:

Dizi senaristleri mii, hayall gücüne bakk :60::60::60:

Son düzenleme:
bu olay boşanmadan sonra mı oldu piyo:60: koptum ya.
adamcağız yememiş içmemiş seni takip etmiş desene.:27:

yok boşanmadan önceydi parkon. zaten böyle saçma hareketlerinden bıktırdı beni. hayır yani ben benim açımdan anlattım olayı, öyle olmadı diyelim, hadi tamamen salladım diyelim ne diye sende üye olup burdan yazıyorsun. eve gidince de ki sen neden böyle düşünüyorsun, gel çözüm bulalım. ama benimki yani eski benimki üşenmemiş gelmiş. hoşuna gittiyse belki benden boşandıktan sonra oda nick alıp devam etmiştir güzel bir platform sonuçta :64:

-
ciddi olamazsın:53::53::53:

çok ciddiyim valla :ssz::ssz:

sürekli heryerde bi laf sokma çabalarınız var he
kimin kime saldırdığı apaçık ortada

Bari şimdi yapmasanız neden hemen kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz farkındaysanız birbirine saldıran hatunlar demiş herkesi katmış yani bende dedim ne güzel sohbet ediyoruz hazır yasaklar kalkmışken diye ki ben burada baya baya kavga ettiğim insanlarla şakalaşıyorum yani bence sorun çıkarmanın şu an alemi yok kötü niyetle dememiş ki arkadaş. Kimin kime saldırdığı ortada deyip eskiyi deşmenin gereği yok.

ahahahhaah bune ya:))

Senaristler buraya bakip mi yaziyormus dizileri :)
Yarin birgün hepimiz karakter olarak dizilerde canlandirilirmisiz:)))

erkek olupta odun olamayan var mı illa odun olmam lazım yoksa olmaz yani odun modun buldun ya ona bak sen kızım :9:

yani birşeyler döndüğü kesinde burada yazılanları illa görmüş olması lazım nede gelip açıklama yapmadı ki. Bakalım neler çıkacak.

Nane kaynat, sıcak su torbası koy, hafif şeyler ye ya da gel ben sana bakarım yafrımmm :52::52:

Ablamm sende bendensin kilo alamıyorum ama yemiyorum da çok yesem de herkes yiyip kilo alır ben öbür gün tartıya çıkıyorum yok ama boyum kısa kilomu hiç demiyim yani 45 kilo olsam iyi yani çok iyi olur hem de ama nasıl olucamm. 0 bedenim bildiğim pantolon xs, kot 24.. :9::9: çok güzelsindir eminim.. Maşallahhh :16:

Allah bağışlasın evladını. Hamile kaldığında kaç kiloydun benim zayıflığım sorun diye dert ediyorum da bu konuyu. Eski sistem mi geri dönüyor yumuşatılmayacak mı kurallar tamam geyik konu dışı ok de eski sistem tamamen mi geri dönecek :18::18:

Bence de buldum bunmayayım yoksa evde kalacam:27: Bende 46 kiloda kaldım boy da yok:ssz:

yok boşanmadan önceydi parkon. zaten böyle saçma hareketlerinden bıktırdı beni. hayır yani ben benim açımdan anlattım olayı, öyle olmadı diyelim, hadi tamamen salladım diyelim ne diye sende üye olup burdan yazıyorsun. eve gidince de ki sen neden böyle düşünüyorsun, gel çözüm bulalım. ama benimki yani eski benimki üşenmemiş gelmiş. hoşuna gittiyse belki benden boşandıktan sonra oda nick alıp devam etmiştir güzel bir platform sonuçta :64:

çok ciddiyim valla :ssz::ssz:

Ahaha,bencede o buralardadır hala:1::1:

Piyonun eski kocası kim,çıksın bakim ortaya:27:

Fallenım yoksa senmisin bacım:23:

42 yaşındayım, esmerim, 46 kiloyum, hayatımda hiç diyet yapmadım, İstanbul doğumluyum ama aslen Erzincan'lıyım, ev kadınıyım, işim gücüm sizsiniz:))

20 yıllık evliyim, 19 yaşında bir kızım var, başka da soru sormayın, haftaya eski sistem geri dönüyor, bu geyiklerin acısını çıkaracağım sizden:60:
Hadi artık konuya dönün:4:

Muneeeeeeeee benim topraaaam oluyorsun müdürummmmm :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onda hemfikiriz bende aynı kişi olduğunu düşünüyorum.yani ortada hem kadın hem kocası yoktu.sadece koca vardı..ikisi adına yazdı yada yada yada....:27::27:

Ruhunu tatmin etmek isteyen bir kadındı bence miskamber :50: Kendi yazdı , kendi oynadı. O mektubu yazabilecek ve kadınına yazacak bir erkeğin bunu ulu orta paylaşıp kk da konu açacağını düşünmek istemiyorum :50:

Muhtemelen yazanda bekar , hikayelerim tutar mı diye uğraşan birisidir.

Yok artiiiikkk yaaaa:52::52::52:
Bildigin dallas olmus buralar anacim..:52::52::52::52:

Adama bak hirsa bak Yarabbimmm
o adamın daha neleri vardı anlatsam roman olurrr. birinin yanında canım karım bitanem, güzelim, zeki akrım benim. eve gidince: sen ne salak bi kadınsın neden ben bişey derken lafımı bölüyorsun, neden bana değil de ona hak veriyorsun bla bla blaaaaa:104:

Yok yani buradaki kadinlar ona hak verse nolcakmis:))
Sanki bosanma davasini KK hatunlari görecek:)))

Allah im ya, iste insanoglu..
:24::24::24::24::24:

Back