• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Son kararla diktirmeye karar verdiğim gelinliğim :)

Dun gelinlik provam vardi, artik butun aksesuarlarimi begendim boyu alindi omuz denedm guzel olmadi, ust kismi bile henuz igneli 26 agustosa ins etekleri de islenmis ve cift kat olms olarak duvagi kesesi ve eldiveniyle tarafima teslim edilecek ;)
Eldiveni de takida kullanacagim oyle dusundum ;) buyrn fotooo gerci ust islemesi hafif isiltisi pek belli olmuyor ama model olarak gorunuyor en azndan ;)

Eki Görüntüle 1201942

Ayyy Hilosum cokk gusel olmussun cok zarif Masallah cnm dagink topuzla cok gsel olck ya
Kol gusel olmdi dmk iyi ypmsn cnm modeli bzmktansa
Ayyy cok az kaldi ya
Hersy gonlnce olsun cnm

Ayyy Hilosum cokk gusel olmussun cok zarif Masallah cnm dagink topuzla cok gsel olck ya
Kol gusel olmdi dmk iyi ypmsn cnm modeli bzmktansa
Ayyy cok az kaldi ya
Hersy gonlnce olsun cnm

Ayyyy cok sagol Fatosum harika bir duygu ya Allahim bozmasn mutluluklarimizi insallahh

Kol olmadi canm ya bi de duvak da dantelli olcak cok dantel bogdu ustu sade daha guzel duruyo taki falan zaten yeterince olcak nasisa ;) evet yaaa az kaldi valla artk giymek istiyorm gelinligimiiiii. :)))

Eklenti açılmıyorsa diye katalogdaki halini tekrar ekledim:

5688.jpg

kuzucummm çok güsel olmuşsunn ya bembeyaz gelinliğin çok yakışmış maşşallah :nazar::nazar: etek kısmıda farklıymış cidden genelde tek kat oluyor ya sennki farklı güsel olmuş Allah içine sindirsin canm en güsel gününde herşey gönlünce olsun canmm:KK15::KK15:

kuzucummm çok güsel olmuşsunn ya bembeyaz gelinliğin çok yakışmış maşşallah :nazar::nazar: etek kısmıda farklıymış cidden genelde tek kat oluyor ya sennki farklı güsel olmuş Allah içine sindirsin canm en güsel gününde herşey gönlünce olsun canmm:KK15::KK15:

FAtoşumm çok teşekkür ederm canımcım yaa...çok sağol sevindm tatlımm beğenmenee oleyy kavuştuk sonunda gelinlikleree..;)

kadınlar kulübüne ne yaptılar böyle yaa sistem değiştiriyoruz dıye alt üst ettiler kolayca kullanabıldıgımız siteyi

Back