- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
Burda ben herseyi aciklamak zorunds degilim tum ozelimi ayrintiyla anlatmak zorunda degilim ayrica kizla ilgili bildigim seyler var tanimadan etmeden degil yani.Ben geri zekali bir insanmiyim durduk yere oyle bisey soyliyim.Erkek arkadasimjn lafiyla felanda gidip kiza patlamadim.Aksine daha oncede okdugu gibi kizin laflariyla erkek arkadasima patladim..Ayrica madem anormal burda liseli kizlar 22 _23 yaslarindaki sevgilikerini anlatiyorkar onlara guzel akillar vermeyi biliyorsunz.Ozmn yanlis degilde bu sekilde yanlis oylemi.Sizin suan hemcins dediginiz sey tezat.O hemcinsse ben ne oluyorum.Benim erkek arkadasimi savundugum felanda yok.Ben zaten ne yapayim die danisiyorum.Eger zaten duzgun okumus olsaydinz anlayabilirdinz.Oyle bir duruma getirdinizki karsi taraf masum saf ben onun arkasindan atip tutuyorum.Aldatilmis kendine yediremeyen. Kizin arkasindan atip tutan durumda oldum.Halbuki alakasi yok.
Elbette her şeyi anlatmak zorunda değilsiniz. Ama her şeyi anlatmazsanız da böyle yanlış anlaşılırsınız. En başta kızın telefonda sizle alay ettiğini kahkahalar attığını vs söylememiştiniz? Tüm konunuzu okudum gözümden kaçtığını sanmıyorum. Üstelik sürekli "erkek arkadaşım yapmaz" tarzında yorumlar yaptınız. En başından itibaren siz bu kızı tanıdığınızı falan ima eden bi şey yazmadınız? Her şeyi anlatmak zorunda değilseniz biz de müneccim değiliz, okuduğumuz kadarına yorum yapıyoruz, bunun için de gelip kimseye çemkirmeye hakkınız yok diye düşünüyorum, madem eksik yazdınız öyle yorum alırsınız. Ayrıca ben burda şahsım adına konuşuyorum, neredeymiş benim 17 yaşındaki kızlara 22 yaşındaki sevgililerle ilgili akıl verdiğim konu? Link falan atın görmek istiyorum?