- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
evet evet farkettim bana zaten normal kazaklar bile yetim kolumsu bişi oluyor dana kadar kolum olduğu üçün![]()
iyi o zaman
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet farkettim bana zaten normal kazaklar bile yetim kolumsu bişi oluyor dana kadar kolum olduğu üçün![]()
annem boydan bi ölçüversin dedi işten eve gidince :)iyi o zaman![]()
annem boydan bi ölçüversin dedi işten eve gidince :)
annem boydan bi ölçüversin dedi işten eve gidince :)
canım triko mu nasıl kalın mı? şimdi fiyat uygun gelse bir de kargo ödücem ya o yüzden başka ürünlerine de bakıyorum ama du bakalım :)omuzdan eteğe 76 cm![]()
enee iş yerin yakın eve yemeğe mi geliyorsun Sossişkoevdeyim şimdi dur ölçeyim![]()
canım triko mu nasıl kalın mı? şimdi fiyat uygun gelse bir de kargo ödücem ya o yüzden başka ürünlerine de bakıyorum ama du bakalım :)
enee iş yerin yakın eve yemeğe mi geliyorsun Sossişko![]()
kalın canım triko değilbak tabi kargo boşa gelmesin anlaşırız
yürüme mesafesi 10 dk canım![]()
benim eski nazi kampı iş yerim de 15 dk ydı yürüyerek fakat 5 dk yemek yeme hakkın olduğu için izin yoktu eve gitmeye:) zaten teklşif bile etmemiştim![]()
Eki Görüntüle 1013435 Eki Görüntüle 1013444 Eki Görüntüle 1013436 Eki Görüntüle 1013437 Eki Görüntüle 1013438 Eki Görüntüle 1013439 Eki Görüntüle 1013440 Eki Görüntüle 1013441 Eki Görüntüle 1013442 .......................................................
melek kartları lcw çanta ve 3renkli hırkayla ilgileniyorum
melek kartları ne kadar acaba