- 8 Aralık 2011
- 45.530
- 165.095
- 798
Uyan güzel zobiden etkilenir,Bir daha asla uyumazbir zombi topiği uyandırmak bana kaldı sanırım:) yaptıklarınızı çok beğendim ellerinize sağlık. devamı da gelmeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyan güzel zobiden etkilenir,Bir daha asla uyumazbir zombi topiği uyandırmak bana kaldı sanırım:) yaptıklarınızı çok beğendim ellerinize sağlık. devamı da gelmeli
o kadar güzel tariflerler hazırlayıp yapmışssınız niye yarım bıraktınız yahuUyan güzel zobiden etkilenir,Bir daha asla uyumaz![]()
Uzun soluklu bir depresyon atlattım o döneme denk geldi .o kadar güzel tariflerler hazırlayıp yapmışssınız niye yarım bıraktınız yahu
Aa üzüldüm. Atlattin ama değil mi? Yeni tarifler bekliyorum :)Uzun soluklu bir depresyon atlattım o döneme denk geldi .
Sayılır diyelimAa üzüldüm. Atlattin ama değil mi? Yeni tarifler bekliyorum :)
Tatlı krizleri için gönül rahatlığıyola yapacağım bir recete buldum hazır olunSüper ya, çok işimize yarayacak tarifler var
BekliyorumTatlı krizleri için gönül rahatlığıyola yapacağım bir recete buldum hazır olun![]()
Tarif gelmemiş...Tatlı krizleri için gönül rahatlığıyola yapacağım bir recete buldum hazır olun![]()
Tarifi hatırlamaya çalışıyorumTarif gelmemiş...
Devam ediyormusunuz sağlıklı tarifler yapmaya?Tarifi hatırlamaya çalışıyorumarkadaşlar koptuk sonra tarifte yalan olmuş ama yapmıştım onu hatırlıyorum
![]()
Diyeti biraktım ev taşıdık diyet topiğindeki arkadaşlarda koptukDevam ediyormusunuz sağlıklı tarifler yapmaya?