Yeniler eklendi & Buyrun hanımlar.

şuan işyerinde olduğum için bedenimi ölçüm şansım yok boyum 1,58 kilom 53-54 olur gibi ama dediğim gibi bir modeli net görebilirsem sevinirim

tüm ürünler ve fiyatlar aynı mı daha önce pembe çizgili kısa kollu takımı sormuştum hala mevcutsa ilgileniyorum daha zyrıntılı foto mümkün mü

tüm ürünler ve fiyatlar aynı mı daha önce pembe çizgili kısa kollu takımı sormuştum hala mevcutsa ilgileniyorum daha zyrıntılı foto mümkün mü

10 tl cnm o takim mail adresini verirsen daha ayrintili cekip gonderirim burdan zor oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yükledim cnm biraz yamuk oldu ama

Eklentiler

• $1407154785245.jpg
    $1407154785245.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $1407154796074.jpg
    $1407154796074.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $1407154806271.jpg
    $1407154806271.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 61
bu takımı bana ayırır mısın yarın kesin cevap vereceğim hesap bilgilerini ve hangi kargo ile gönderim yaptığını da bildirirsen sevinirim inşallah takım fiyatı kadar kargo tutmaz

bu takımı bana ayırır mısın yarın kesin cevap vereceğim hesap bilgilerini ve hangi kargo ile gönderim yaptığını da bildirirsen sevinirim inşallah takım fiyatı kadar kargo tutmaz

Cnm sadece onun icin kargo odemeye degmez yani 7 tl kadar tahminim tutar baska biseye ihtiyacin yok mu

hakılısınız 7 tl kargo ile 17,00 tl ye gelecek bana yani ürünün yarısından fazla kargo ücreti olacak şimdlik kalsın o zaman başka ürünleriniz de eklenirse bakar alırım tabii bu arada başkası almazsa ... neyse kısmette ne varsa o olacak hayırlısı inş.

hakılısınız 7 tl kargo ile 17,00 tl ye gelecek bana yani ürünün yarısından fazla kargo ücreti olacak şimdlik kalsın o zaman başka ürünleriniz de eklenirse bakar alırım tabii bu arada başkası almazsa ... neyse kısmette ne varsa o olacak hayırlısı inş.

Peki o zmn

Back