- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
İnşallah canım şimdiden böyle heyecanlanıyorsak öğrendiğimiz o anı düşünemiyorum Allah herkese nasip etsin
Amiiin :) Ben öğrendiğimde kan da da görene kadar eşim dışında kimseye söylemem hele bi o günler gelsin bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım şimdiden böyle heyecanlanıyorsak öğrendiğimiz o anı düşünemiyorum Allah herkese nasip etsin
Amiiin :) Ben öğrendiğimde kan da da görene kadar eşim dışında kimseye söylemem hele bi o günler gelsin bakalım
Bende aynen canım idrar testinı yapacagım pozitif çıkarsa ertesi gün kan tahlilini yaptıracagım ondan sonra eşime söylemek istiyorum süpriz hazırlamak istiyorum :)
Sürpriz yapamam ben yaa o heyecanı hemen paylaşmak isterim eşimle tutamam kendimi
Kizlaar bisii sorcam size, dunden beri ayaktabanlarim yaniyor gece uyuyamadim, terliksiz geziyorum evde. Bu bir belirti olabilir mii
Kizlaar bisii sorcam size, dunden beri ayaktabanlarim yaniyor gece uyuyamadim, terliksiz geziyorum evde. Bu bir belirti olabilir mii
Hiçbir fikrim yok canım ya.Ama ben adet olmadan önce böyle ateş basmaları filan olur. Seninki hamileliktendir umarım.
İnsallah enfeksiyon degildir yaa, saol canim insallah bebistir. Atesim 36.8 de sabitlendi. Cok merak ediyorum yaa catlicamolabilir canım ama enfeksiyonda olabilir her ihtimali göz önüne al, umarım bebiş yapıyordur bu ateşi
İnsallah enfeksiyon degildir yaa, saol canim insallah bebistir. Atesim 36.8 de sabitlendi. Cok merak ediyorum yaa catlicam
sabah yatakta ölçtüğün ateş mi bu
Evet canim basucuma koydum hep ayni saatte olcuyorum
o zaman çok güzel haber bu peki yumurtlamadan sonra kaçtan kaça yükseldin bende ateş ölçüyorum benim bi 36,7 oluyo bi 36,5 değişiyo ben 36,0 dan yükseldim
Canim ben taa en bastan baslamadim olcmeye 18. gun basladim. Yani deneyeyim diye. Normal vucut isimi bilmiyorum bu nedenle. Ama ilk olctugumde 36.6 idi. Sonra yukseldi. Sonra merakimdan hamilelerin ates tablolarina baktim. Benim ki yuksek gibi geldi. Umutlandim ben de. Hatta esime de olcturdum onun ki benden dusuk hep :) bekliyorum yani anlican kesin bisi yok sadece umut.
Kızlar ben tam manyak oldum kendimi ümitlendirip dürüyorum bi topikte adet gunünde ovulasyon testinin pozitif olmasının gebelik olduğunu okumuştum evde ovu. Testim vardı yaptım ve sonuç bu.Eki Görüntüle 1156788
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ayni seyi ben de sormustum. Benimkide ayni seninki gibi. Ben bi sitede hamilelerin lh degerlerine bakmistim. Belli degerler arasindaydi yani kesin yuksek veya dusuk olacak demiyor.bu demek oluyorki cok koyuda da olabilir biraz silikte olabilir. Hatta bir hamile arkadas testini koymustu aynen seninki gibi. Tam koyu degil.. Yani hamile olabilirsin. İlla tam koyu olcak diye birsey yok. İnsallah bebisin seninledir canim
anladım demek ki yumurtladıktan sonra başlamışsın ölçmeye hadi bakalım güzel haberler verirsin inş bize
İnşallah her umuda bel bAğlıyorum ne olacak benim halim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi