- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #54.081
Dün akşam yani 07.11de ilişki oldu ama bugün hiçbirşey olmadı, bugünü mü değerlendirmem lazımdı kaçırdım sanırım değil mi?BAna testlerinizi sıraya dizip resim çekip atarmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün akşam yani 07.11de ilişki oldu ama bugün hiçbirşey olmadı, bugünü mü değerlendirmem lazımdı kaçırdım sanırım değil mi?BAna testlerinizi sıraya dizip resim çekip atarmısınız
Çatlamayı kaçırdım gibi geliyorBAna testlerinizi sıraya dizip resim çekip atarmısınız
Bugünü de değerlendirin sanki biraz sahabe silinmesi gerekiyorÇatlamayı kaçırdım gibi geliyor
Çatlama olduğunda süt kesiği gibi akıntı ya da yum akıntısı benzeri akıntı gelmesi lazım ondan da anlarsınızBugünü de değerlendirin sanki biraz sahabe silinmesi gerekiyor
2 3 gün önce akıntı başladı ama bu sabahki akıntı biraz daha sulu gibiydi ama sonrasında rakı beyazı renginde daha kıvamlı geldi. önceki günler daha yapışkan kıvamda idiÇatlama olduğunda süt kesiği gibi akıntı ya da yum akıntısı benzeri akıntı gelmesi lazım ondan da anlarsınız
Tabiki çok yardımcı oluyor yumurtlamayı yakalamak icinBu testlerin sonuçları kesin midir. Bende denemek istiyorum hiç bir bilgim yok
O zaman birkaç tane test almak lazım değil mi kesinleştirmek için hangi gün olduğunuTabiki çok yardımcı oluyor yumurtlamayı yakalamak icin
Internette toplu halde satiliyor daha uygun fiyata bol bol alin, eczane de pahali oluyor, adet bitimi yapmaya baslarsinizO zaman birkaç tane test almak lazım değil mi kesinleştirmek için hangi gün olduğunu
İnternetten ovulasyon testi diye yazarsanız herhangi bir uygun siteden,10-20 adet avantajlı oluyor eczaneye göreO zaman birkaç tane test almak lazım değil mi kesinleştirmek için hangi gün olduğunu