• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Son kararla diktirmeye karar verdiğim gelinliğim :)

Fatosummm aynen tarz farki var ilk begendim boyle bi modeldi kucuk hi yerdi kadin tek basina calisiyodu guvenip diktiremedm ama sonra da aklimda kaldi buyuk bi firmada gordm sonraaaa ve buna karar verdmm ;)) farkli olmal istedm.. Gelinligin tarzi kaldirirsa kol denicem canm ama orjinalligi cok bozarsa boyle kullanirm ;))

Sagol canm ya begenmene cok sevindmm sen de oyle olcaksn ins her sey gonlumuzce olur canm yaaa bence se haberlesmeye devam edelmmm telden de olsa girerm ben de :D

çok iyi yapmışsın canm aklına kalmıcak istediğin bi gelinliği giymekten daha güsel ne olabilir dimi iyi denk gelmiş buarada
evet ya bazı gelinliklerde kol yada ekstra yapılan bişey çok abest olabiliyo bu halide çok zarif canm dene gör içine sinerse yaptırsın

inşallah canm az kaldı bugün tapumuzu da aldık hayrlısıyla evimiz oldu çok şükür doğalgazcılardan teklif alıoz şimdi hazrlklar tam gaz artık

çok iyi yapmışsın canm aklına kalmıcak istediğin bi gelinliği giymekten daha güsel ne olabilir dimi iyi denk gelmiş buarada
evet ya bazı gelinliklerde kol yada ekstra yapılan bişey çok abest olabiliyo bu halide çok zarif canm dene gör içine sinerse yaptırsın

inşallah canm az kaldı bugün tapumuzu da aldık hayrlısıyla evimiz oldu çok şükür doğalgazcılardan teklif alıoz şimdi hazrlklar tam gaz artık

Aynen canm dusundugun zaman eaya falan hepsi yenilenir ama gelinlik giyme firsatimz bi daha olmayacak bence en onemlisi o :) sagol canm ins senin de icine sinen denk gelir artk bak bencee..
Ben de oyle dusunuyorm Fatosum abes durmazsa provada denicem ama boylesi de cok hos duruyor cidden duvak falan da olcagi icn oyle garip bi dekolte durmuyor yani..

Ohh hayirli ugurlu olsn mutlulukla oturn ins canm ya ;) bizim evin de badanasi banyosu falan yapiliyor Ramazandan sonra ben de ev eayalariyla ilgilenecem ins once bikahi halledecez de ins

zarif ve şık bir gelinlik ...:nazar::16:
mutlulukla giy insallah... :123:

Ahh ahh hiloşum bu kpss ne enerji bıraktı bende ne de yaşama sevinci senin sınavın nasıl geçti? Gelinliğini nerden aldın?

Haklisn canm cok haklisn ama ben sinava girdm ciktm kafami temizledm frna degil diyelm hayirlisi bakalm.. Zeytinburnu cagteksten aldm canm uzerime gore dikiliyor su an ellernde yoktu bedeni.

ıkısı de çok güzel gıle gule kullanın

Cok tesekkur edermmm ;))

Haklisn canm cok haklisn ama ben sinava girdm ciktm kafami temizledm frna degil diyelm hayirlisi bakalm.. Zeytinburnu cagteksten aldm canm uzerime gore dikiliyor su an ellernde yoktu bedeni
Hayırlısı... Etek kısmını çok beğendim gelinliğinin ama sen straplez istemiyordun nasıl oldu da aldın?

Ayy ne güzell ne zariifff :) kuğu gibi :D hayırlı olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aksesuarlarımı da bir mesaja toplayım dedimm:34::

$image (1).jpg $IMG_1583.jpg $IMG_1582.jpg

Son düzenleme:
Dun gelinlik provam vardi, artik butun aksesuarlarimi begendim boyu alindi omuz denedm guzel olmadi, ust kismi bile henuz igneli 26 agustosa ins etekleri de islenmis ve cift kat olms olarak duvagi kesesi ve eldiveniyle tarafima teslim edilecek ;)
Eldiveni de takida kullanacagim oyle dusundum ;) buyrn fotooo gerci ust islemesi hafif isiltisi pek belli olmuyor ama model olarak gorunuyor en azndan ;)

$image.jpg

Son düzenleme:
Back