Sıfır ve 1 kez kullanılmış ürünler

Aynisi ayni marka canim 27 tl o yüzden dedim pahali diye nyse teşekkürler genede size hayirli satışlar

Ben 35 tl'ye aldım canım ve 20 tl'ye kadar düşürdüm zaten fiyatı.

Hiç kullanmadım üstelik, zararına satıyorum yani daha fazla indirim yapamıyorum o yüzden.

Teşekkür ederim,hayırlı satışlar size de.

Deniz-nehir adlı arkadaş vişne çürüğü elbisenin üstte duruşunu sormuştu dün özelden.Elbisenin hafiften pulları var ne çok abartılı ne de basit gösteriyor elbiseyi,tam kına gecesi-düğünlük bir elbise. Fotoğraflar flaşsız olduğu için pulları pek parlamamış ama evde çektiğim fotolarda pullarının ışıltısı belli.

Elbiseyi kız kardeşim 1 kez giydi,bu tür şeyler bir daha giyilmiyor zaten düğün dernek olunca...

Gece mavisi elbiseyi de ben giymiştim.Her ikisi de 1 kez giyildi,sıfırdan farkı yok ve 30'ar tl'ye kadar düşürdüm fiyatları

:16: $1461047_672976762742140_1075552770_n.jpg $1479507_672976932742123_1747120008_n.jpg $Tam ekran yakalama 10.06.2014 214244-001.jpg

Son düzenleme:
Hanımlar hepsi sıfır ya da 1 kez kullanılmış olmalarına rağmen fiyatları çok düşürdüm.

Bu tür elbiseler bir kez giyiliyor ve bir daha giyilmiyor,dolabımda yer işgal etmelerini istemiyorum.

Aynı şekilde ayakkabılar da çok temiz,1 kez giyildiler ve almaya kalksanız 30 tl'ye bu kalitede ve markada ayakkabı bulamazsınız.

Deniz-nehir adlı arkadaş vişne çürüğü elbisenin üstte duruşunu sormuştu dün özelden.Elbisenin hafiften pulları var ne çok abartılı ne de basit gösteriyor elbiseyi,tam kına gecesi-düğünlük bir elbise. Fotoğraflar flaşsız olduğu için pulları pek parlamamış ama evde çektiğim fotolarda pullarının ışıltısı belli.

Elbiseyi kız kardeşim 1 kez giydi,bu tür şeyler bir daha giyilmiyor zaten düğün dernek olunca...

Gece mavisi elbiseyi de ben giymiştim.Her ikisi de 1 kez giyildi,sıfırdan farkı yok ve 30'ar tl'ye kadar düşürdüm fiyatları

:16:Eki Görüntüle 1152989 Eki Görüntüle 1152990 Eki Görüntüle 1152991

çok teşekkür ederim fotoğraf için kim giydiyse hakkatten çok yakışmış ama benim için çok kısa maalesef

Her ürün sadece bu haftalık 25 tl , şu an elim sıkışık o yüzden 25 tl her biri.1 hafta sonra eski fiyatlarına dönecekler , yetişen alır :31:

Elbise ve ayakkabılardaki indirim 20 hazirana dek devam edecek hanımlar.

20 hazirana dek her biri 25 tl.

Daha sonra eski fiyattan satacağım çünkü , şimdi elim çok sıkışık o yüzden bu kadar düşürdüm fiyatları.

Yetişen uyguna alır !
:16:

Gece mavisi kadife elbise

Vişne çürüğü tüllü elbise

Ve kırık beyaz şifon elbise satılmıştır hanımlar.

Satın alan arkadaşın iyi ünlerde giymesi dileğiyle

Birkaç saat sonra yine 1'er kez giydiğim ya da hiç giymediğim sıfır kıyafetleri ekleyeceğim topiğime.

Kaçırmak istemeyen takipte kalsın
:31:

$Tam ekran yakalama 19.06.2014 230034.jpg $Tam ekran yakalama 19.06.2014 230026.jpg $Tam ekran yakalama 19.06.2014 230049.jpg

Kırık beyaz renk , Ekol marka , 40 beden , likralı elbise.

Hiç giyilmedi, sıfır.

260 tl'ye alındı , 180 tl'ye satıyorum

Son düzenleme:
canım ürünlerin çok güzel ama son eklediklerin buraya göre pahalı kaldı....

hayırlı satışlar canım.

Teşekkür ederim canım.

Son eklediklerim marka ürünler ve biri sıfır diğeri ise 1 kez giyildi.

Şimdiye dek benden alışveriş yapıp da pişman olan kimse olmadı. Bir kez giyilen kıyafetler bile sıfır gibi çünkü. İhtiyaçtan satıyorum. Ama sıfır ya da bir kez giyilmiş ürünleri de 5-10 tl'ye satamam ki :26:

Eklediğim ürünlerin markaları ve kullanım durumları belli , üstelik ürünlerin birçok fotosunu çekip ekliyorum ki insanlar kararsız kalmasınlar alırlarken.

Hayırlı satışlar diliyorum ben de

Hanımlar daha önce de birçok kez belirttiğim gibi ayakkabı ve elbiselerdeki ürün başı 25 tl'lik indirim 20 Haziran'a yani bugüne kadar idi. Yetişenler 25'er tl'ye aldılar ve çok memnun kaldılar :16:

Bu tarihten sonra elbise ve ayakkabıların fiyatları eski fiyatlar üzerinden satılacaktır

Back