Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba taytlar az önce geldi. Gerçekten güzel ve çok temizler ( ayrıca paketi açınca mis gibi koktular :) İlginiz ve güzel ürünleriniz için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere[/QUOTE
güzel düşünceleriniz için çok çok teşekkür ederim. satış kadar satış sonrası memnuniyette çok önemli.
tekrar güzel günlerde kullanın inş.görüşmek üzere
Babasling satildi mi acaba ben almak istiyorum
Merhaba
Babaslıng elime ulaştı ilginize teşekkürler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süt sağma makinesi duruyor mu
Süt saklama poşetleri duruyor mu? İl ilçe nerdeydiniz?elden teslim şansı var mı?
hamile taytlarından ve bebek kıyafetlerinden satılmayan var mı:? almayı düşünüyorum
canım hala elınde mı acıl lazımda biberon ısıtıcısevgili babypink,
sorularına cevap vermeye çalışayım.ben bu ürünü eylül ayında kullanmaya başladım.kutusunu atmışım.garantisini bulamadım. kendi sütümü bikaç gün bunda ısıtıp o şekilde kullandım.sonra birden sütüm kesilince mamaya başladım. mamayıda kettleda kaynamış sudan yapıyordum. o yüzden bu ürünü kaldırdım. bu ısıtıcının çoklu seçenekleri var.ben tek seçenekte kullandım. en kısa 3 dk da ısıtıyor. en az 150 ml seçeneğinde kullandım.3 dk sonra aldığımda çok sıcak oluyordu. sonradan anladım ki en az 150 ml seçeneğindeydi ve benim koyduğum süt 60 ml bazen en fazla 100 ml oluyordu. eğer 150 ml den az süt ısıtacaksan 3 dk beklemeden çıkarmak gerekiyor. 1-2 dk da bebeğin içebileceği sıcaklığa geliyor.
senin soruların üzerine bugün biraz daha ısıtıcıyı kurcaladım. daha net cevap vermek için. özelliklerini yazayım.
- zaman ayarı var. o anda değilde daha sonra kullanacaksan zamanını seçebliyorsun.15 dk-30 dk-45 dk-60 dk. bu seçeneklerden birini seçtiğinde istediğin zamanda süt hazır oluyor.
-süt miktar seçeneği var. 150 ml-250 ml-330 ml.
-ayrıca oda sıcaklığı-buzdolabı-derin dondurucu seçeneği var.oda sıcaklığında 150 ml sütü 3 dk da oda sıcaklığında 250 ml sütü 4 dk da,oda sacaklığında 330 ml sütü 5 dk da ısıtıyor.buzdolabındaki 150 ml sütü 5dk da,buzdolabında 250 ml sütü 6 dk da , buzdolabında 330 ml sütü 8 dk da ısıtıyor.dondurucudan çıkardığın 150 ml sütü 13 dk da,dondurucudaki 250 ml sütü 18 dk,dondurucudaki 330 ml sütü 24 dk da hazırlıyor.eğer sütün 150 ml den daha az ise daha erken çıkarırsın.
-dakikaları ve kalan süreyi ekranda gösteriyor.
-zaman bitip hazır olduğunda bip bip sesiyle uyarıyor.
-sıcaklığını 5 saate kadar koruyor.(denemedim,öle yazıyor dilersen deneyebilirim)
-bütün biberonlara uygun.içi geniş.rahatlıkla hazır kavanoz mamallarını yada o kavanoz büyüklüğünde hazırladığın çorba vs. şeyleride ısıtabilirsin.
umarım sorularına detaylı cevap verebilmişimdir.kutusu ve garantisi olmasada emin ol sıfır ayarında bir ürün.sıfırı çok çok pahalı. başka soracağın bir şey olursa zevkle cevaplarım.