• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan ürünler 50-51-53.sayfalarda...cuma son kargo..

Gömlekler devam..
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

image.jpg

Koton çiçekli çanta çapraz askısı yoktur
Her şekile girebilir esnek gole kolye
image.jpg

Nine west pembe kullanışlı cüzdan, telefon bölmesi, ayrı bir bölmesi ve kartlık mevcut..
Golden rose pembe göz farı
Kahverengi makyaj çantası, aynasında çizikler mevcut. İçinde ufak ufak gözler var kullanışlı.

çanta zevkinize bayıldım ama beğendiklerimin hepsini kaçırdım
umarım yeni çantalar eklersiniz ileride
iyi satışlar

Çok teşekkür ederimm:) ben kıyafetten çok aksesuar delisiyim zaten:) sizin için Levis çantam var konunuzu da takip ediyorum ama annemin evinde nezamandır da gitmediğim için çekip yükleyemedim bir türlü... Tekrar görüşeceğiz mutlaka:)

Çok teşekkür ederimm:) ben kıyafetten çok aksesuar delisiyim zaten:) sizin için Levis çantam var konunuzu da takip ediyorum ama annemin evinde nezamandır da gitmediğim için çekip yükleyemedim bir türlü... Tekrar görüşeceğiz mutlaka:)
nette modelini görebileceğim bir resmini bulabilirseniz ön izleme yapmış olurum :D

Eki Görüntüle 1227397
Koton çiçekli çanta çapraz askısı yoktur
Her şekile girebilir esnek gole kolye
Eki Görüntüle 1227400
Nine west pembe kullanışlı cüzdan, telefon bölmesi, ayrı bir bölmesi ve kartlık mevcut..
Golden rose pembe göz farı
Kahverengi makyaj çantası, aynasında çizikler mevcut. İçinde ufak ufak gözler var kullanışlı.

Ben bunları beğendim ama telefon kılıfına her telefon olur mu acaba?
Ayrı ayrı fiyatları nedir?

Ben bunları beğendim ama telefon kılıfına her telefon olur mu acaba?
Ayrı ayrı fiyatları nedir?

Telefon kılıfı ince uzun telefonlara olur ben iPhone4 le kullanıyordum 5'e daha iyi oluyor. Makyaj çantası ve kılıf 5er TL.. Koton çanta ise satıldı malesef. Elimde 37 numara sadece terlik kaldı bir de topuklu var puantiyeli 38numara ama 37ye daha iyi olur..
image.jpg
image.jpg

Back