GULCIN_87 nın ceyizleri :)

Ve yatak odası mobilyalarımız da geldiiii :KK66: country sevenler nasıllar :KK66:

gülcincim bu yatak odası kulplarını nerden ve ne kadara aldınız cnm benim.

Eki Görüntüle 1144005

dün akşam hızlı bir şeklde gidip kulpları sorudm vaktim yoktu fazla gezemeidm bir iki yere baktım sadece onalrda güzel degildi hiç ve fiyatda 22 tl tanesi :KK43: netde gördüm 8 tl tanesi. ama daha degişik brişeyde ola bilir senin kulpları begenmişitm cnm ben. mobilyalar cuma günü eve gilecek ve benim bugun kulp bulmam lazım ne yapacam hiç bilmiyorummm :KK43: :KK43::KK43::KK43:

benim netde gördümde bu cnm
$44527822565612499984.jpg

gülcincim bu yatak odası kulplarını nerden ve ne kadara aldınız cnm benim.

Eki Görüntüle 1144005

dün akşam hızlı bir şeklde gidip kulpları sorudm vaktim yoktu fazla gezemeidm bir iki yere baktım sadece onalrda güzel degildi hiç ve fiyatda 22 tl tanesi :KK43: netde gördüm 8 tl tanesi. ama daha degişik brişeyde ola bilir senin kulpları begenmişitm cnm ben. mobilyalar cuma günü eve gilecek ve benim bugun kulp bulmam lazım ne yapacam hiç bilmiyorummm :KK43: :KK43::KK43::KK43:

benim netde gördümde bu cnm
Eki Görüntüle 1144008

Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama izmirde gida carsisi var yenisehirde. Orda camialti adinda dukkan var bir suru kulp var yanilmiyorsam 6dan basliyor. Bu kulplar mobilyamda vardi zaten ben secmedim kendileri uyarladi ama boyle bir kulp istiyorsan 22 tl verme arastir gene tas catlasa 6-8 tl bunlar. Evet 22 ye de vardi dedigim yerde ama biz 6 dan aldik diye hatirliyorum mutfak kulplarimizi. Cok da guzeldi.

Canım sesin soluğun çıkmıyor giremiyor musun :))
Merak ediyorum seni ne alemdesin, neler yapıyosun...

Evin ne durumda, foto bekliyoruz ben paylaştım evimin fotograflarını :)

Canım benim merhaba çok giremiyorum eskisi gibi kosusturmalardan insallah eksikler tamamlaninca paylasmak isterim. Düğüne az bir zaman dilimi kaldı :) sen neler yapıyorsun canım hemen bakıyorum fotolara. Hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah sıcak yuvanızda Allah ömür boyu mutlu etsin sizi.

baştan sona inceledim herşeyinizi ve hayran oldum:KK9: mutfağın yatak odan harika olmuş bayıldım:KK16::KK16: resmen Büşra nınkileri biliyordum sizinkini yeni gördüm çook güzel olmuş aşkla oturun güzel güzel yemekler yapın eşinize :KK16::KK16: herşeyi özene bezene seçmişsiniz maşallahHH!! Allah nazardan saklasın böyle güzellikleri :KK9::KK9: bende evim olduğu zaman kesinlikle country tarzı yaptırmak istiyorumm

baştan sona inceledim herşeyinizi ve hayran oldum:KK9: mutfağın yatak odan harika olmuş bayıldım:KK16::KK16: resmen Büşra nınkileri biliyordum sizinkini yeni gördüm çook güzel olmuş aşkla oturun güzel güzel yemekler yapın eşinize :KK16::KK16: herşeyi özene bezene seçmişsiniz maşallahHH!! Allah nazardan saklasın böyle güzellikleri :KK9::KK9: bende evim olduğu zaman kesinlikle country tarzı yaptırmak istiyorumm

Canım çok teşekkür ederim Allahım daha güzellerini nasip etsin inşallah sana. Bu tarzı çok seviyorum huzur buluyorum evimde. Güzel dileklerin için de ayrıca çok teşekkür ederim mutlu oldum :KK66:

Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama izmirde gida carsisi var yenisehirde. Orda camialti adinda dukkan var bir suru kulp var yanilmiyorsam 6dan basliyor. Bu kulplar mobilyamda vardi zaten ben secmedim kendileri uyarladi ama boyle bir kulp istiyorsan 22 tl verme arastir gene tas catlasa 6-8 tl bunlar. Evet 22 ye de vardi dedigim yerde ama biz 6 dan aldik diye hatirliyorum mutfak kulplarimizi. Cok da guzeldi.

cnm gaziantepde oturuyorum ben ama buldum kulpları çook şükür :KK70: gitti gidiyordan sipariş veridm tanesi 6.80 gibi birşey aldım hemen kargolandı saolsunlar acil olduna dahi msj attım yarın elidme olur inşş kulplarım :KK70:

X