- 8 Ocak 2011
- 1.429
- 347
canım bunları istiyor musun senin elinde çanta var mı peki .çanta takası da yapabilirz
Eki Görüntüle 973650 Eki Görüntüle 973653
bunlar var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bunları istiyor musun senin elinde çanta var mı peki .çanta takası da yapabilirz
siyah çanta ayrıltıldı.ayakkabı duruyor.sizde çanta var mı
ayakkabı kaç no?
bir de yuvarlak hatlı bir siyah çanta vardı o da olabilir
o iki çanta ayrıltıldı.o ayakkabı 37 no ama kalıp geniş ayaklarınız çok taraklı değilse olur diye düşünüyrm
amam o ayakkabı ve bej çanta o zaman sadece. ben seçimimi sonunda tamamladım :) sıra sizde
bende 2 çanta vardı ama satıldı
başka hiç kol çantası yok mu böyle benim ki gibi.ya da 36-38 beden elbise.
daha yeni forumdan çantalar aldım genelde çantalara düşkün olduğum için satmaya kıyamıyorum
elimdeki kıyafetlerde bu kadar şimdilik
kotlar vs var ekleyeceğim ama büyük beden olarak zaten siz uygun olan yok ekleyeceğim
daha yeni forumdan çantalar aldım genelde çantalara düşkün olduğum için satmaya kıyamıyorum
elimdeki kıyafetlerde bu kadar şimdilik
kotlar vs var ekleyeceğim ama büyük beden olarak zaten siz uygun olan yok ekleyeceğim
bu beğendiğiniz gerçek taşlanmış deri bende çantalara çok düşkünüm çanta takası yapsak benim için daha ii çantaya ihtiyacim var çünkü
36-38 bedene uygun şifon abiye
Canım benim ürünlerim geldi mont superrrrrrrrrrrdi emin ol tam istedigim gibiydi fotoğrafta bu kadar guzel görünmüyordu giyimde minik bir cocuk gibi sevindim cok cok cok cok tesekkur ediyorum Bu arada hediyen icin tesekkur ediyorum
bu kotlar hiç kullanılmadı sıfır etiketi üstündedir.36 ve 38 (ince bir 38 iseniz olur)bedene göredir.
abiye çantalar...