Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..
- Konu Sahibi 4justice
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
siyah tulumu almak istiyorum yanına ekleyebilecegimiz pembe çanta veya siyah ve pembve cüzdanda olabilir varmı
maalesef çanta cüzdan satışım yok hiç :26: bol bol kıyafet var diğer konularıma bakmadıysanız bakabilirsiniz belki ordan da begendiğiniz çıkar
maalesef çanta cüzdan satışım yok hiç :26: bol bol kıyafet var diğer konularıma bakmadıysanız bakabilirsiniz belki ordan da begendiğiniz çıkar
Eki Görüntüle 993575 cnm benim gösterdigim tulumla bu aynımı biri ipli biri straplez aynı tulumdanmı bahsediyoruz
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Eki Görüntüle 993575 cnm benim gösterdigim tulumla bu aynımı biri ipli biri straplez aynı tulumdanmı bahsediyoruz
canım benim üstümdkei tulum bu dediğin. ip dediğin benim çamaşır ipim straplez yani normalde
Tekrar merhaba :)
Bu iki ürünün bedenleri kaç acaba?
Eki Görüntüle 993607 Eki Görüntüle 993608
Teşekkür ederim :)
merhabalar :) 1.si 36-38 beden. 2.si salaş bi model her bedene olur diye düşünüyorum ben 36 bedenim üstümdeki hali o şekilde
Bir de bu tulumun beden ve fiyatı? :)
Eki Görüntüle 993624
o da 10 tl canım. 36-38 beden. özelden de msjına cevap vereyim evi bi kurcalıyım eger dediklerin çıkarsa eklerim buraya bakarsın
canım benim üstümdkei tulum bu dediğin. ip dediğin benim çamaşır ipim straplez yani normalde
merhabalar :) 1.si 36-38 beden. 2.si salaş bi model her bedene olur diye düşünüyorum ben 36 bedenim üstümdeki hali o şekilde
o da 10 tl canım. 36-38 beden. özelden de msjına cevap vereyim evi bi kurcalıyım eger dediklerin çıkarsa eklerim buraya bakarsın
cnm tmm :) bir bak dediklerime onlarıda koyarız hepsini verirsin kargoya tulum benim sattın say :)
Teşekkür ederim, benim için küçüklermiş :) hayırlı satışlar :)
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
cnm tmm :) bir bak dediklerime onlarıda koyarız hepsini verirsin kargoya tulum benim sattın say :)
tamam canım tulumu ayırdım sana diğerleri için yarın haber vericem
Teşekkür ederim, benim için küçüklermiş :) hayırlı satışlar :)
teşekkür ediyorum
tamam canım tulumu ayırdım sana diğerleri için yarın haber vericem
teşekkür ediyorum
canım kargoyu gönderdin mi
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
canım kargoyu gönderdin mi
bende tam sana yazıyodum yarına kaldı canım bu ptt bi hoş 2 tane kargo yolladım daha kargolarım vardı merkez postaneye git insanlar sıra bekliyor diyolar yahuu bıktım vallahi ptt yüzünden satışı bırakacam seninkini yarın göndercem inşallah
bende tam sana yazıyodum yarına kaldı canım bu ptt bi hoş 2 tane kargo yolladım daha kargolarım vardı merkez postaneye git insanlar sıra bekliyor diyolar yahuu bıktım vallahi ptt yüzünden satışı bırakacam seninkini yarın göndercem inşallah
biran önce gönder canım ildışına çıkıcam çünkü
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
biran önce gönder canım ildışına çıkıcam çünkü
tamam kuzum
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
canım elimde şapka şöyle bişi var düşünürsen colins marka hiç kullanmadım başka bulamadım
şapka 5tl. bide hiç kullanmadığım antalya'dan aldıgım bi bikini var 36-38 beden. düz lacivert. hep etekli hem eteksiz kullanılıbilir ama öyle markalı falan değil onu söyliyim. istersen onunda fotosunu çekeyim ??
canım elimde şapka şöyle bişi var düşünürsen colins marka hiç kullanmadım başka bulamadım
Eki Görüntüle 996165 Eki Görüntüle 996166 Eki Görüntüle 996167 Eki Görüntüle 996168
şapka 5tl. bide hiç kullanmadığım antalya'dan aldıgım bi bikini var 36-38 beden. düz lacivert. hep etekli hem eteksiz kullanılıbilir ama öyle markalı falan değil onu söyliyim. istersen onunda fotosunu çekeyim ??
Tmm canım bı foto atarsan bakayım ona sapka kalsın.
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Tmm canım bı foto atarsan bakayım ona sapka kalsın.
bu şekilde canım lekesi falan yok flastan lekeli çıkmış
belki ilgini çeker diye şunlarıda ekliyim sana ben
deniz şortu veya normal şort olarak kullanabilirsin kullanmadım hiç 36-38 beden
deniz kenarı için falan cıvıl cıvıl bi şort. bunu da kullanmadım 36-38 beden
havuz için çok kaliteli yüzücü bonesi
Son düzenleme:
merhaba, 1. ürün satıldı 2ve 3 duruyor dilerseniz ?
Kot yelek satildimi ya
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Kot yelek satildimi ya
hangi kot yelek :26: arkası siyah tüllü olanı diyorsanız o satıldı . elimde kalanlar için 37. sayfaya bakabilirsiniz
Eet onu diodmm tuhh. Nesehangi kot yelek :26: arkası siyah tüllü olanı diyorsanız o satıldı . elimde kalanlar için 37. sayfaya bakabilirsiniz
bu şekilde canım lekesi falan yok flastan lekeli çıkmış
Eki Görüntüle 996223
belki ilgini çeker diye şunlarıda ekliyim sana ben
Eki Görüntüle 996224 Eki Görüntüle 996225
deniz şortu veya normal şort olarak kullanabilirsin kullanmadım hiç 36-38 beden
Eki Görüntüle 996227 Eki Görüntüle 996226
deniz kenarı için falan cıvıl cıvıl bi şort. bunu da kullanmadım 36-38 beden
Eki Görüntüle 996228
havuz için çok kaliteli yüzücü bonesi
Cnm yordum seni saol sen bana yarın tulumu yollarmısın 7.5du sanırım