• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır ya da az kullanılmış el çantalarımı satıyorummm

minikkedinindunyasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
223
6
33
Ankara
Merhaba hanımlar. İhtiyacımdan dolayı çok sevdiğim çantalarımla artık vedalaşıyorum. İlginizi çeken model olur umarım.. :40::40:
Fiyatları 10TL İLE 35TL arasında. Pazarlık yapabiliriz :) Çoğu sıfır ya da 1-2 kere kullanılmış sıfırdan farksız. :49:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $image.jpg
    $image.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $image.jpg
    $image.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.jpg
    $image.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $image.jpg
    $image.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $image.jpg
    $image.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.jpg
    $image.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 124
  • $image.jpg
    $image.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.jpg
    $image.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.jpg
    $image.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 66
$image.jpg

Kuzlar bu çanta bir harika. Sarar CCS Marka Sıfır hiç kullanmadım. Kırmızı renk. Tam moda Vintage model. İçinde kol askısı da var. 35 TL ye satıyorum.

Kızlar beğendiğiniz istediğiniz bir model olursa pazarlık yaparız. Kargo fiyatını vs düşebilirim. Birden fazla alımda indirim yaparım. Yeter ki nakit para geçsin elime. :)

Kızlar bir de bu ayakkabılar var.

Siyah babet 1-2 kere evde giyildi. Düz sade süssüz babet bulmak pek mümkün olmuyor artık :) isteyen olursa 37 numara 10tl..

Siyah topuklu ayakkabı 1-2 kere giyildi, sıfır gibi duruyor dolapta. Düz deri 2 cm platform 7cm topuk çok rahat, her kıyafete uyar, her bayanın dolabına lazım :) 38 numara 25tl.

Lacivert olanlar %100 DERİ, hiç giyilmedi. 5 cm kalın topuk çok rahat. Deri olduğu için onları 45tl ye satıyorum. Gerçek deri bir ayakkabı için çok az fiyat veriyorum dolabı beklemesin.

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404775601.448170.jpg

KOTONDAN BU SENE ALMIŞTIM. ETİKETİ ÜZERİNDE HİÇ GİYİLMEDİ SIFIR. 37 NUMARA TEN RENGİ RUGAN PLATFORM YÜKSEK TOPUK ÇOK ŞIK. 45TL

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back