Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1128137 15 TL
Eki Görüntüle 1128138 Eki Görüntüle 1128139 30 TL ben çok para vermiştimm :)
Eki Görüntüle 1128141 hiç giymediğim bir gömlek alıp kenara koydugum :) 15 TL
Eki Görüntüle 1128145 hırka taba rengi bir kere belki giydim 15
umarım beğenirsinizz![]()
tabiki orjinal ben 70 e aldım 2 yıl kullandım ama pek spor giyinmediğim için kullanamıyorum :)adidas Çanta orjinal mi?
tabiki orjinal ben 70 e aldım 2 yıl kullandım ama pek spor giyinmediğim için kullanamıyorum :)
boyutu 27en 17 boy ürünlerinize baktım rayban gözlüğünüz çok hoş ama çok pahalı bana göre böyle işte :)Boyutu nasıl küçük mü? Ve takas düşünürseniz sayfama bakabilirsiniz güzel ürünler var.
boyutu 27en 17 boy ürünlerinize baktım rayban gözlüğünüz çok hoş ama çok pahalı bana göre böyle işte :)
teşekkür ederim birtane gözlük begendim sitede 25 tl diyor satabilirsem onu alabilirim ancak orjinal değil ama clubmaster :):):):) bu arada ceket ve elbise arıyormuşsun istersen bende onlar da varBunun fiyatını raybanın fiyatından düşebilirim :) öyle olabilir. sayfamda çantalar ayakkabılar kıyafetler falan var beğenirseniz oradan da olabilir. :)
teşekkür ederim birtane gözlük begendim sitede 25 tl diyor satabilirsem onu alabilirim ancak orjinal değil ama clubmaster :):):):) bu arada ceket ve elbise arıyormuşsun istersen bende onlar da var Eki Görüntüle 1128153
Eki Görüntüle 1128154
Eki Görüntüle 1128155 Eki Görüntüle 1128156
orası tartışılmaz tabiki de öğrenciyim yani bursumun yarsını bir gözlüğe verecek lüksüm yok :):)Hmm siz bilirsiniz ama en iyi orjinal kullanmak en iyisi öbür türlü göze çok zarar ben de denedim ordan biliyorumCeket buldum elbise de.. 2-3 tane aldım..:) Hayırlı satışlar dilerim
![]()
orası tartışılmaz tabiki de öğrenciyim yani bursumun yarsını bir gözlüğe verecek lüksüm yok :):)
Eki Görüntüle 1128137 15 TL
Eki Görüntüle 1128138 Eki Görüntüle 1128139 30 TL ben çok para vermiştimm :)
Eki Görüntüle 1128141 hiç giymediğim bir gömlek alıp kenara koydugum :) 15 TL
Eki Görüntüle 1128145 hırka taba rengi bir kere belki giydim 15
umarım beğenirsinizz![]()
dantel desenli canım beğendiğne sevindimhırka kaç beden canım. önündeki örgü dantelmi.beğendim onu
dantel desenli canım beğendiğne sevindim
bedeni 36 38 olur yani kapıda ödemeyle göndericem 5 tl kesiyor 10 tl bana kalıcak amaa :):):) bu arada bir kez şu resimdeki pantolonla giydim yıpranma felana asla yokBedeni kac.cokmu yipranmis ayrica.birde son fiyat.malum sezonu kapanditabayi severim.resimde guzel gorunuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.