%70 e varan indirimle satıyorummm

Ay cok guldum.takas yapalim diyo bizimkiz.norwegian sendediyosun ben babet giymem.ay gozumden yas geldi gulcem diye.omrune bereket Allahda seni guldursun sekerim.sevgiler.oy oy .!

Pembe desenli bluz kumaş mi Penye mi o bluz ve mavi babet i düşünüyorum son fiyat nedir takas düşünürsen konularımada bakabilirsin canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pembe desenli bluz kumaş mi Penye mi o bluz ve mavi babet i düşünüyorum son fiyat nedir takas düşünürsen konularımada bakabilirsin canım

canım o bluz %90 pamuk % 7 polyester yazıyor baktım şimdi rahat bi kumaş son fiyat canım konuşabiliriz ikisde sıfırdır ...tek kez giyilmedi yani...fiyatlarından baya düşüğe veriyorum.. toplamda 35 oluyor istersen 30 olur

Son düzenleme:

canım düşünüyor musun hala ürünleri cevap vermedin ?

Yok canim düşünmüyorum Teşekkürler

Cnm 2 babeti istiorm ozelden msj atan bendm:)) sen son fiyati sole bnde aliorm diyim:))

tatlım sıfır olduğundan bide çok düşük veriyorum zaten ondan bir kez bile giyilmedi kutusuyla göndercem son fiyat 35 ne dersin :D

tatlım sıfır olduğundan bide çok düşük veriyorum zaten ondan bir kez bile giyilmedi kutusuyla göndercem son fiyat 35 ne dersin :D
yaaaa 30 dedin banane bananeee:)) hahhahah şaka yapıorm cnm haklısın anlaştıkk alırum ikisinide hediye alcm ztn bana olmas:) özeelden bilgilerini verrsen bnde adresimi yazarm:))

Cnm 2 babeti istiorm ozelden msj atan bendm:)) sen son fiyati sole bnde aliorm diyim:))

bitanem mesaj kutun dolmuş mesaj atamadım sana ya kutunu sil azcık :D bu arada kargonu vericem gidiyorum. sana gönderi kodunu atıcam.. kutunu boşalttt :D

Back