36-38 bedene uygun esortman takimi arıyorum/bulunmuştur

Narinkizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
1.387
109
123
Aksaray
51 kiloyum paçası cok geniş olmayan tercüman Adidas tarzı esortman takimi arıyorum arkadaslar

Son düzenleyen: Moderatör:

Eklentiler

• $Resim 077.jpg
    $Resim 077.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 91
canım bende bu var ama pamuklu kalın kışlık bir takım,dokusu kalitesi çok güzel böyle bişi düşünürsen tabii,abercrombie çakması ama orijinali kadar kaliteli diyebilirim... 40 tl son fiyat...

canım bende bu var ama pamuklu kalın kışlık bir takım,dokusu kalitesi çok güzel böyle bişi düşünürsen tabii,abercrombie çakması ama orijinali kadar kaliteli diyebilirim... 40 tl son fiyat...

Canım senin bu ürününe daha once baktım ama kalın tarz var sporda ve yürüyüşde giymek icin gerçi simdi Adidas'ta %50 indirim başlamış ama denk gelip gidemiyoruz en azından degisikli giyerim diye co tesekkur ediyorum canım bu arada esortman takımın gercekten cok hoşmus

• Beğen
Reactions: Nil
rica ederim canım ,ama evet kalın yani direk spor amaçlı alıcaksan bunu tavsiye etmem,zaten çünkü içi pamuklu kışın bile terletir o cinsten:16:

Aslinada adidasta %50 indirim başlamış ama esimi müsait bulup da gidebilsek istediğimi alacağım ama ah ah...

benimde telefonuma sürekli indirim mesajları geliyor canım. Daha dün akşam gezdik arkadaşımla. ykm boyner adidas nike hummel gezmediğimiz mağaza kalmadı cnm en düşük fiyatlar 185den başlıyor canım bir tişört beğendim 97 TL dedi. Ama illere göre değişiyormuş fiyatlar belki senn bulunduğun yerde daha ucuzdur öyleyse banada alırsın bende senden alırım :29::29:

benimde telefonuma sürekli indirim mesajları geliyor canım. Daha dün akşam gezdik arkadaşımla. ykm boyner adidas nike hummel gezmediğimiz mağaza kalmadı cnm en düşük fiyatlar 185den başlıyor canım bir tişört beğendim 97 TL dedi. Ama illere göre değişiyormuş fiyatlar belki senn bulunduğun yerde daha ucuzdur öyleyse banada alırsın bende senden alırım :29::29:

Yok canım burada da aynı esimi almaya ilana ettikten sonra o fiyatı kac olursa olsun alır is onu almaya ikna etmekte gecen gun söyledim bakarız dedi bakarız dediyse biraz daha bekliyecegim anlaşılan esortman takimim cok ama zayıfladım hepsi de c
Salvar gibi oluyor :1:

Yok canım burada da aynı esimi almaya ilana ettikten sonra o fiyatı kac olursa olsun alır is onu almaya ikna etmekte gecen gun söyledim bakarız dedi bakarız dediyse biraz daha bekliyecegim anlaşılan esortman takimim cok ama zayıfladım hepsi de c
Salvar gibi oluyor :1:

en azından hayır dememiş bakarız demiş bizde bu azim olduktan sonra yıldırırsın sen onu hadi bakalım zafer bizim olsun :46::46:

Back