• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar da benden...

Merhaba tekrar, pantolonun bacak boyunu ag kısmından ölçüp yazarsanız sevinirim bir de kumaş içeriği neden oluşuyor pamuk mu polyester mi

Merhaba, istediğiniz ölçüyü yazmıştım 77 cm :) kumaşın türünü de akşam gidince yazarım tekrar

38 no da topuklu taşlı, bir kere abiye ile giydim... 20 TL
$IMG_2959.jpg $IMG_2960.jpg

37 noda, sayılı giyildi, 10 TL
$IMG_2966.jpg $IMG_2967.jpg

Koyu Laci kot pantalon, likralı dar, ispanyol paça. Bedeni 28, boyu maalesef paçasını yaptırdım, iki paçada boy farkı var biraz, ben kısa olanı yazdım. 1 kere ancak giydim, paçasını düzelttirene kadar da kilo aldım zaten :( boyu uyan kaçırmasın, harika bir kot pantalon. 20 TL
$IMG_2969.jpg $IMG_2970.jpg

29 beden üst düğmesi yok, zorlayınca koptu :) 1 kere giydim sadece.. Bunun da paçası yapıldı. bacak boyu 73 cm. likrasızdır. 20 tl

$IMG_2971.jpg $IMG_2972.jpg

Arkadaşlar, fiyatlarda anlaşırız, nerdeyse hepsi sıfır ayarında giysiler.. :17:

Eki Görüntüle 920074 Eki Görüntüle 920076

düz lacivert pantalon.. (makinam biraz sorunlu çekiyor, çizgileri dikkate almayın :) )
düğmesi daha alırken kopmuştu, ancak hiç giyemedim, bu da zayıflarım hayaliyle aldığım kıyafetlerden biri
sanırım ince 40 olur.. (eur 40, d/hc 38, uk 12)
40 tl ye aldım, 30 tl ye veririm

Eki Görüntüle 920083 Eki Görüntüle 920084 Eki Görüntüle 920085

erkek pantalon sadece denendi, ,haki renk, 50 yazıyor ama emin olamadım bedende, 95 cm ölçtüm bel çevresini :) limon comp. 40 tl

ikisi de satıldı

Koyu Laci kot pantalon, likralı dar, ispanyol paça. Bedeni 28, boyu maalesef paçasını yaptırdım, iki paçada boy farkı var biraz, ben kısa olanı yazdım. 1 kere ancak giydim, paçasını düzelttirene kadar da kilo aldım zaten :( boyu uyan kaçırmasın, harika bir kot pantalon. 20 TL
Eki Görüntüle 921595 Eki Görüntüle 921596

29 beden üst düğmesi yok, zorlayınca koptu :) 1 kere giydim sadece.. Bunun da paçası yapıldı. bacak boyu 73 cm. likrasızdır. 20 tl

Eki Görüntüle 921617 Eki Görüntüle 921618

paçası farklı olan kotun bacak uzunluğu 71 ve 72.. kotlar yepyeni ve kaliteli arkadaşlar..

Kalanların hepsi sıfır ayarındadır arkadaşlar. Kalitelidir. 2 ürün alanın kargosunu ben ödüyorum..

hayırlı satışlar canım ben açtığım konuya resim yükleyemiyorum neyaptıysam olmadı yardımcı olusanız sevinirim..:ssz:

Back