How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çok ucuz ayakkabılar babet bot vs 36-36,5 numara

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Kinetix 36 numara cat tarzı bot taş gibidir kar kış için ideal 10 tl
Siyah pembe babet siyah yerler kadife 37 numara ama bana oluyor biraz kalıp küçük çok rahattır 5 tl
Beyaz terlik bambi marka 1-2 kez giyildi 36 numara 10 tl
Kırmızı beyaz bez dolgu topuk kotondan alındı 36 numara 10 tl
Kahverengi deri ayakkabı 36 numara ninewest anne klein marka çok şık 10 tl

resimde sol ayakkabının önünün rengi diğerine göre daha acık duruyo onu merak ettim?

kapıda ödemeli gönderebiliyosanız özelden adresimi atabilirim size?

Malesef kapıda ödeme yok hesabım yok çünkü neyse o zaman diğer bayana tamam diyim çünkü aşırı uykum geldi dayanamıcam uyucam yazarken iyi geceler herkese

kusura bakmayın ama kim ürün eline ulaşmadan ödeme yaparki siz bayana söz verdiniz anlaşılan onun kısmetiymiş herhalde

kusura bakmayın ama kim ürün eline ulaşmadan ödeme yaparki siz bayana söz verdiniz anlaşılan onun kısmetiymiş herhalde

Yoo hayır haksızlık olmaması için bekledim benim bütün konularımı inceleyebilirsiniz oğlumun kıyafetlerini sattım dfalarca ve hep havale ile parayı aldım hesabımda kontrol edip teyit ettim sonra kargoya verdim hiç bir sorun olmadı çok şükür burda sistem böyle işliyor

benimde gördüğüm kadarıyla burdaki sistem bi çok insanda kapıda ödeme ile işliyo neyse dedimya kısmett hayırlı olsun size

36 numaraların hepsini istyorum ve yardımccı ol lütfen umarım hiç birinde sorun yoktur ..

Back