yaşadıgınız En komıkm sex anıları

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
363
31
Böyle birşey desem kaç kişi anlatır ki. Merak kımseye haddıme değil açıkca anlat demek ama hani söyle : konuya giriyorduk böyle oldu tam halvetteyken böyle oldu vs vs anlatmak isteyn varsa okuruz eyleniriz .

Kiminiz der bizim anılarımızlamı eylencen aklıma geldiği için açtım anlatmak isteyen olmassa :KK42:

Hadi bakalım başlayalım :KK1::KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçta burası Kadınlar kulübü Değilmi?

Ee çekincek birşey yok açık seçik olmasın zaten komık olan tarafı yeter :KK53:

Son düzenleme:
ne kadar kadınlar kulubu de olsa herkesin bi özeli olmalı değil mi

bu kadar açık açık birilerinin bişeyler yazacağını sanmıyorum

son iki konun hep bu tarz :26:

Sen anlatmıyorsun,ama anlatmazlar diyede eleştiriyosun.:KK1:
En garip konu açma şekli,herkes aptal bir sen zekisin.:KK14::KK14:

Benim daha öyle anılaırm yok :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

Yazık:KK30:
Ateşle barut yan yana duruyor ama ne ateş fitili yakıyor nede fitil yansa bile barut kendini patlatmadan duruyor kardeş kardeş geçiniyorsunuz yani :)
Ya da çok tecrübelisiniz :)
Ya onu geçtim bu konular beni ilgilendirmez de senle ilgili beni ilgilendiren bi konu var ki nerde yazını görsem böğüresim geliyor yazma şeklinden.
Evde boş durucana bi yazma kursuna git yada evde alıştırma yap yazma egzersizi vs bişiler yap olmadı bi Türkçe dersi al ya !
Okulda hiç bi bir şey öğretmediler sana ?
Burda kimse dört dörtlük yazmıyor ama senin gibi saçma sapan cümle kuran harfleri değişik kullanan başka kimsede yok yani!
ABLA NASİHATI:KK34:

Sen anlatmıyorsun,ama anlatmazlar diyede eleştiriyosun.:KK1:
En garip konu açma şekli,herkes aptal bir sen zekisin.:KK14::KK14:
Zekiyim demedim aklıma geldi açtım Burda konu açarken kımsye sormıycam elbette parkon! Eleştirmiyorum nerde eleştirmişim ? neysse :KK14:
Yazık:KK30:
Ateşle barut yan yana duruyor ama ne ateş fitili yakıyor nede fitil yansa bile barut kendini patlatmadan duruyor kardeş kardeş geçiniyorsunuz yani :)
Ya da çok tecrübelisiniz :)
Ya onu geçtim bu konular beni ilgilendirmez de senle ilgili beni ilgilendiren bi konu var ki nerde yazını görsem böğüresim geliyor yazma şeklinden.
Evde boş durucana bi yazma kursuna git yada evde alıştırma yap yazma egzersizi vs bişiler yap olmadı bi Türkçe dersi al ya !
Okulda hiç bi bir şey öğretmediler sana ?
Burda kimse dört dörtlük yazmıyor ama senin gibi saçma sapan cümle kuran harfleri değişik kullanan başka kimsede yok yani!
ABLA NASİHATI:KK34:

Evde boş durcagına ? :KK14:
tecrubesiz?

okulda hiç birşey öğretmedilermi sana ?
Saçma sapan ? ;

:KK14::KK14:

Zekiyim demedim aklıma geldi açtım Burda konu açarken kımsye sormıycam elbette parkon! Eleştirmiyorum nerde eleştirmişim ? neysse :KK14:

tecrubesiz?

Saçma sapan ? ;

Tecrübesiz değil TECRÜBELİ yazıyor.
Seçtiğin cümlelerin anlamlarını açıklamayım bi zahmet:21:

tecrubesiz?

Saçma sapan ? ;

Yazdıklarında birşey yoksa Kedi!!!!!!
Niye sildin:KK9::KK9::KK9:
Ayrıca içerik değiştirmek yasak canım.

Özel adı üzerinde hiç bir arkadaşımız gelipte buraya bunları yazmaz..

Sonrada ekşiye inciye konu malzemesi olmak istemezler...

ya sen işine baksana ne uğraşıyorsan benimleeee :KK53:

Ne uğraşcam seninle.
Her girdiğim başlığa giriyorsun ve yanlış ve saçma yazılarınla gözüme batıyorsun insanlık yapıp türkçeni düzeltmen içi uyarıyoruz ama anlamıyorsun yaşının küçüklüğüne, çocukluğuna veriyorum :KK34:

X