How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El 22-23 No erkek bebek yazlık ayakkabı arıyorummm

22-23 No erkek bebek yazlık ayakkabı arıyorummm

3 ü için toplam 12 tl istiyorum. Hepsi iyi durumda. Önü açık olan birkaç kez giyildi,yeni gibi. Ayakkabı da sadece bir kaç kez giyildi ama oğlum topa meraklı,önü yıprandı. Ama ayakta hemen hiç belli olmuyor. Fiyatını bu nedenle düşük tuttum.Yan kısımları ve tabanı zaten yeni gibi.

Sarı terlik 21 yazıyor fakat ayağı 22 numara iken giydi oğlum. Kalıbı geniş.
Ayakkabı 22 ,diğeri 23 numara.

Eklentiler

• $IMG_1177.JPG
    $IMG_1177.JPG
    81,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_1018.JPG
    $IMG_1018.JPG
    74,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG_1019.JPG
    $IMG_1019.JPG
    82,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_1011.JPG
    $IMG_1011.JPG
    94,9 KB · Görüntüleme: 72
3 ü için toplam 12 tl istiyorum. Hepsi iyi durumda. Önü açık olan birkaç kez giyildi,yeni gibi. Ayakkabı da sadece bir kaç kez giyildi ama oğlum topa meraklı,önü yıprandı. Ama ayakta hemen hiç belli olmuyor. Fiyatını bu nedenle düşük tuttum.Yan kısımları ve tabanı zaten yeni gibi.

Sarı terlik 21 yazıyor fakat ayağı 22 numara iken giydi oğlum. Kalıbı geniş.
Ayakkabı 22 ,diğeri 23 numara.

Canım teşekkür ederim ilgine sarı terliğe bayıldım en çok başka ekleyen olurmu diye biraz daha bekleyip sana dönüş yapcam canım

Merhaba,
Ben profesyonel bir sporcuyum. siteye yeni üye oldum ve açıkçası tam nasıl kullanacağımı bilemiyorum. Kayıt olmamın nedeni fazla kilolarından şikayetçi olan arkadaşlarımıza yardımcı olmak. Gerek bölgesel zayıflama gerek dengeli beslenme olsun yardımcı olacağıma inanıyorum. Elimden geleni yapacağım. fakat siteye telefonumdan giriyorum. Bir blog açmak istedim, yardımcı olabileceğim konular adına. Fakat bunu yapamadım. 25 mesaj gibi birşeyden söz etti. Ne yapmalıyım? (Lütfen bu mesajı başka bilir kişilerede gönderin)

canım şu en son eklediğin genesis marka olanı beğendim çok ama fiyat bana biraz yüksek ben biraz daha uygun bişeyler arıyorum yoksa ayakkabıların hepsi çok güzel, benim konumu takip eden bir arkadaş daha var oda arıyo bide o baksın bakalım

Back