• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yeniler eklendi sayfa 23 Markalı temiz ürünler

İstanbulda neredesiniz acaba? bir sürü şey beğendim ama büyüklük yönünden emin olamadım. Benim kızım daha 19 aylık ama çok cüsseli ve iri. Mesela carters ve gapda 3 yaşlar şu an ya tastamam oluyor ya da küçük geliyor. bana makul bir uzaklıktaysanız buluşup elinizde ne varsa bakmak isterim.

Bazılarının kalıbı ufak haklısınız .
Siz hangilerini beğendiniz , bazıları satıldı . Eğer beğendikleriniz elimde olanlarsa , görme durumunuz olursa ürünlere bakabilirsiniz tabii ki .

Merhaba ,
Pembe tulum ve bot satıldı diğerleri duruyor .
İlk şort resimde biraz farklı çıkmış ama nasıl desem çok daha açık sanırım somon rengi ve biraz taşlanmış bir model , mothercare marka 4-5 yaş
Kot şort h&m 4-5 yaş
Kot tulum zara 4-5 yaş
Kot etek maalesef 3 yaş gap
Bluz astarlı şifon chicco 5 yaş . Aslında konudaki pantolonla takım şeklindeler .

Hepsinin bel iç kısmında ayarlayabilir lastiği mevcut . Kızınız eğer zayıfsa ürünler olur .
Somon rengi olan hangisi toplu bir fiyat alabilirmiyim kot etek Hariç tabiki birde bot kesin satıldımı yoksa beklemedemi

Somon rengi olan hangisi toplu bir fiyat alabilirmiyim kot etek Hariç tabiki birde bot kesin satıldımı yoksa beklemedemi
Açık somon rengi gibi olan bu.
Özelden mesaj atıyorum .

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 48
Back