• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

hangisiydi maşallah öyle çok var ki karıştırıyoruz:)):52:

$103_0390.jpg $103_0386.jpg

:52: bu canım tozlu marka

$103_0391 (1).jpg Eki Görüntüle 987600 $IMG_0166.jpg kuzum şunlarında üstünde duruşunu eklesene bana yabirde bu mavinin arkası nasıl açık onu çözemedim mavi ve kırmızı aynı modelmi bebeğim özellikte siyah trenckotun üstünde duruşuna bakayım kuzum :16::16:

trenckotu bedenini söyledim ama eminmisin ? :1:

ewet cnm arkadasıma hediye alcam senden bişey alamasam çatlarım ya :1:
Eki Görüntüle 987664
birde bunu istiyorum birebir taakas yapmış olcaz uyarmı sanada

2 spor ayakkabı ve bir gözlükle bunlar:34::34: tabi herkese gönderdiğim gibi seninde sürpriz hediyenide göndercem

Son düzenleme:
uyar canım. adresleri yazalım artık özelden tamamsa şu takas :9:

Cidden ya çok uzadı benim yüzümden sayfanı inceleyen arkadaşlar benim ne kadar zor beğendiğimi ve seni ne kadar uğraştırdığımı göreceklerdir cnm. Şunu burda söylemek istiyorum herkes okusun diye seninle alışveriş yapmak çok sorunsuz ve çok güzel. Sabrın ve ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim. Umarım Allah bol bereketli güzel satışlar verir canım :16::16::16:

Cidden ya çok uzadı benim yüzümden sayfanı inceleyen arkadaşlar benim ne kadar zor beğendiğimi ve seni ne kadar uğraştırdığımı göreceklerdir cnm. Şunu burda söylemek istiyorum herkes okusun diye seninle alışveriş yapmak çok sorunsuz ve çok güzel. Sabrın ve ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim. Umarım Allah bol bereketli güzel satışlar verir canım :16::16::16:

:1: canım beniim ne demekk seve seve yaptım herşeyi yaparımda hiç sorun değilll teşekkür ediyorum :16: :16: :16: :16:

Back