Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canımmm54,4 kiloyum bugün yehhu
tebrik ederim canımmm
sağol canım darısı başına
kilo vermem yavaşladı ama yavaş da olsa gidiyor senin durumlar nasıl?
maşallah canım inşallah böyle devam eder çok sevindimcanım teşekkürler inşallah vermen gereken kilo azaldıkça öyle olur bilrsin.. hem yavaş verilen kilo daha kalıcı oluyor :) benim de iyi gidiyor yola devam.. haftaya tartılıcam.. sabahları hafif kalmak harika bir şey özlemişimmm
hoşgeldin diyete birlikte devam edelim o zamanBende bu ara diyetteyim inşallah başarılı olurum :)
Sabah iki tost kaşar peynirli 3 zeytin 3 ceri domates 1 salatalık 1 yumurta yedim
Öğlen 4-5 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
Aksam dışarda bi porsiyon yedim başka yemedim
Yarın daha dikkatli olcam
Çocuklardan dolayi geç yapıyorum kahvaltıyı :)hoşgeldin diyete birlikte devam edelim o zaman
ben altıdan sobra yemiyorum böyle daha hızlı gidiyor kilocuklar
aslında iki dilim ekmek yerine bir dilim yiyebilirsin, tabi ekmeğin diliminin büyüklüğüne göre de fark ediyor küçükse iki dilim normal fakat yine de gayet güzel bir menüÇocuklardan dolayi geç yapıyorum kahvaltıyı :)
2 dilim ekmek
1 dilim salam
1 yumurta
1 salatalık
3 ceri domates
4 zeytin
Biraz fazla mı yiyom ne inşallah devam ederiz akşam 6-7 arası yemek yiyorum başka bişi yok bazen çayın yanında kuru kayısı :)
Evet dilimleri azaltsam ii olur teşekkür ederim ama göbeğim eridi gibi bişey 15 gün öncesine göre baya bi yol kat ettimaslında iki dilim ekmek yerine bir dilim yiyebilirsin, tabi ekmeğin diliminin büyüklüğüne göre de fark ediyor küçükse iki dilim normal fakat yine de gayet güzel bir menü