Arkadaşlar dünya genelinde yapılan en büyük hata İSLAM ile MÜSLÜMAN'ı karıştırmaktır. İslam bir dindir, müslüman ise islam dinine mensup İNSAN. Yani insanların karakteri, bakış açısı, dengesizlikleriyle İSLAM'ı karıştırmayın. Türban ve baş örtüsü İslam dininin getirilerinden biridir. Ancak o örtünün altındaki kafa kişiye aittir. Herkes dört dörtlük müslüman değil hatta bazı insanlar müslümanlıktan çok uzaklar. İslam hoşgörü dinidir.
O aile danışmanının yaptığı yorum sınırı geçmiş, türbanlı ya da türbansızdan ziyade bakılması gereken MESLEK ahlakını nasıl yerine getirdiğidir. Benim en son adet düzensizliği yüzünden gittiğim hastanenin kadın doğum uzmanı türbanlıydı ve 'aaaa tüh ya türbanlı bana denk geldi' demedim. Bana karşı tutumu gayet güleryüzlü, saygılız 'sizli-bizli' idi. Derdimi dinledi, ilacımı yazdı çıktım. Buna rağmen açık başlı bir bayan doktorun benden önceki hasta daha çıkmadan beni içeri alması, kadına tersler gibi konuşması üzerine sıra numaramı alıp çıkmışlığım vardır.
Ben açık bir bayanım, dekoltemi de mini şortumu da giyerim. Türbanları arkadaşlarımı da çok severim.
Ne ben mini şort giydiğim için kaşarım ne o türban taktığı için yobaz.
Herkesin alnının ortasına etiket yapıştırıp durmayı bırakın.