• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 0-12 ay yazlık,kışlık markalı kıyafetler ERKEK

$KDY00v.jpg $Kr5oGm.jpg

sahibini bulanlar..

$lBON-BL1012_2.jpg oğluma aldığım ilk oyuncak olduğunu hatırlayarak satıştan kaldırdım :16::16::16:

Sapkalar,fistik yesil takim,lacivert kravatli kirmizi pant takim,h&m zibin ve bir kac tshirt de beden ve durumlarina gore dusunurum siz takas icin neler istiyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sapkalar,fistik yesil takim,lacivert kravatli kirmizi pant takim,h&m zibin ve bir kac tshirt de beden ve durumlarina gore dusunurum siz takas icin neler istiyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beden ve durumlari on sayfalarda vardi. Ben 18 ay ya da 2 yas dar paca kot pantolon,2 yas sapkalar ya da kaliteli bebek bakim cantasi ariyorum.

Alt acmayi ve krawatli laciwert kirmizi takimi cok begendim.ikisi ne kadar olur?

canım alıntı yapmadığın için görmedim,arada kalmış kusura bakma. kırmızı takım daha önce de belirttiğim gibi 3-6 ay idilbaby bebeğime yılbaşında giydirmiştim. kravat kısmında hafif bir renk değişikliği var 10 tl
babyjem alt açma, kaplumbağalı hiç kullanılmadı, 30-35 tl arasına almıştım. 15 tl
ikisi toplamda 25 yapıyor,20 tl olur.

Back