Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişler ve anneleri için tasarımlar canım kırmızı elbiseli bi bebiş var profildeBirde facebokta hangi isim altındasın buradaki linki açamıyorum direk faceboktan bakarım ...
Allah de ötesini bırak...
canım bu arada alıntı yapmadığın için msj gelmedi elimdede siparişler var çok giremiyorum geç cevap verdim canım kusura bakmaBirde facebokta hangi isim altındasın buradaki linki açamıyorum direk faceboktan bakarım ...
canım yukarıdaki pembe ekru güllü tac terlik bebek için bandaj ve baba broşundan oluşan takım 60 tl başka yerde araştırın 80 den aşağı vermiyolar tesettürlülerde genelde takıma uygun eşarp kullanıp üstüne tacı takıyolar evdede lohusa ziyaretinede genelde bayanlar geldiği için sade tac kullanıyolarmış eğer kuzınız olucaksa bu takımı kaçırmayın derimMrh. Ayse hanım lohusa seti ne kadar fiyatını öğrenebilir miyim ? Birde tesettürlü ler için lohusa tacı, bones i veya bandı var mı ? Veya bu konuda fikriniz varmı ? Benim için erken ama şimdiden araştırmalara başladım
canım yukarıdaki pembe ekru güllü tac terlik bebek için bandaj ve baba broşundan oluşan takım 60 tl başka yerde araştırın 80 den aşağı vermiyolar tesettürlülerde genelde takıma uygun eşarp kullanıp üstüne tacı takıyolar evdede lohusa ziyaretinede genelde bayanlar geldiği için sade tac kullanıyolarmış eğer kuzınız olucaksa bu takımı kaçırmayın derim
tamam cAnım bekliyorum rabbim tamamına erdirsinTeşekkürler çok erken daha cinsiyet leri belli değil inş. Hele bir belli olsun faceboktan sayfanızı buldum inş. Oradan takip ederim...size hayırlı işler...
Arkadaşa yaptığım ürünlerEki Görüntüle 1175148 Eki Görüntüle 1175162 Eki Görüntüle 1175166 Eki Görüntüle 1175167 Eki Görüntüle 1175169 Eki Görüntüle 1175170 Eki Görüntüle 1175171 bunlar ben hem kk sayesinde hem diğer sitelerde bir sürü satış yaptım tek bir olumsuz yorum almadım şimdiye kadar ilk defa başıma böyle bişey geldi ama beni bilenler bilir aklında soru işareti kalanları başka müşterilerimle görüştürebilirim o kadar yoğun siparişlerim var ki arkadaşımızın yazısını bile yeni görüyorum teşekkürler
Arkadaşa yaptığım ürünlerEki Görüntüle 1175148 Eki Görüntüle 1175162 Eki Görüntüle 1175166 Eki Görüntüle 1175167 Eki Görüntüle 1175169 Eki Görüntüle 1175170 Eki Görüntüle 1175171 bunlar ben hem kk sayesinde hem diğer sitelerde bir sürü satış yaptım tek bir olumsuz yorum almadım şimdiye kadar ilk defa başıma böyle bişey geldi ama beni bilenler bilir aklında soru işareti kalanları başka müşterilerimle görüştürebilirim o kadar yoğun siparişlerim var ki arkadaşımızın yazısını bile yeni görüyorum teşekkürler
Eki Görüntüle 1175216 mina kızımız giyinip çekindiği fotoyuda koyucak beklemede olun.....