Hissettiğim ne varsa dile getiriyor!

Öyle zor ki...
Nasıl desem bilmiyorum nereden başlasam....
Artık zorlanıyorum...
Hem de çok ...
Kısacık zaman kalmışken hem de ...
Bi an önce gelse vuslat...
Artık ayrı uyumak ,ayrı uyanmak ikimizi de zorluyor...
Yuvamın sultanı yokken bu evde olmak istemiyorum diyor sevdicek...
Ama az kaldı ki ,
Ağustosa vuslat :KK68:

Darısı tüm isteyenlere...
Rabbim herkesi gönlündekiyle ödüllendirsin...

11092949_1030437680317131_786116415_n.jpg

nikah elbisem

İlk mesajını okuyup mutlu sonu erken görmek için direk son sayfaya geçtim neyse ki o güzel mesajlarınızı görüp tek tek tüm mesajlarınızı okumaya geçtim. O kadar güzel ki herşey bir ömür böyle güzel sürer inş. Sayenizde o gerçek sevginin birgün gelip bulacağı inancına büründüm tekrar. Çok ama çok mutlu olun hayat size hep güzellikler sunsun :nazar::nazar::nazar:

İlk mesajını okuyup mutlu sonu erken görmek için direk son sayfaya geçtim neyse ki o güzel mesajlarınızı görüp tek tek tüm mesajlarınızı okumaya geçtim. O kadar güzel ki herşey bir ömür böyle güzel sürer inş. Sayenizde o gerçek sevginin birgün gelip bulacağı inancına büründüm tekrar. Çok ama çok mutlu olun hayat size hep güzellikler sunsun :nazar::nazar::nazar:
Amin inşaAllah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Herşey çok şükür çok yolunda.
Bana eş bana dost sırdaş arkadaş ana baba herşey oldu o... İlk gördüğümde de anlamıştım ömrümün geri kalanı onunla olacaktı. Şimdi ilk mesajlara döndüğümde ne de güzel diyorum hala aynı heyecandayım.Rabbim herkese mübarek eşler nasip etsin...

• Beğen
Reactions: Bns
Amin inşaAllah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Herşey çok şükür çok yolunda.
Bana eş bana dost sırdaş arkadaş ana baba herşey oldu o... İlk gördüğümde de anlamıştım ömrümün geri kalanı onunla olacaktı. Şimdi ilk mesajlara döndüğümde ne de güzel diyorum hala aynı heyecandayım.Rabbim herkese mübarek eşler nasip etsin...

İlk gördüğün anda anlamak ne kadar zor geliyor ama Allah öyle büyükki ödülünü böyle güzel veriyor. Heyecanınız hiç bitmesin.

Ve duanıza en içten dileklerimle Amin diyorum

5 Mayıs ... sizlerle paylaştığım üzüntülü gunlerimin son tarihi. .. ve imzamiz yine o güne :-) cok heyecanliyim... dualarim sizlerle. Rabbim hepinize mübarek eşler nasip etsin. Umutsuzlara umut olsun dilerim... :-)

• Beğen
Reactions: Bns
X