- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
Çok teşekkür ederim, çok sağolun :)konunuzu yeni gördum teprik ederim... Gelinliginizle, kina salvarini cok begendim kucak dolusu mutlulular dilerim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, çok sağolun :)konunuzu yeni gördum teprik ederim... Gelinliginizle, kina salvarini cok begendim kucak dolusu mutlulular dilerim....
Teşekkür ederiiiiz .İnşaAllah hepimizin aşkını korusun Rabbim :)baştan sona okudum muhteşemsiniz :) aşkınız daim olsun..
amin inşallah canımm yenii bi sürprizle geldim.. 1. yılımıza nikah tarihi aldııık :)Oyle bi giris yapmissin ki bi an ayrildik yazacaksin sandim Allahim ya nasil korktum :) ne kalmis surda kavusmaniza Allah baska sorun vermesin
Amin inşaAllah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Herşey çok şükür çok yolunda.İlk mesajını okuyup mutlu sonu erken görmek için direk son sayfaya geçtim neyse ki o güzel mesajlarınızı görüp tek tek tüm mesajlarınızı okumaya geçtim. O kadar güzel ki herşey bir ömür böyle güzel sürer inş. Sayenizde o gerçek sevginin birgün gelip bulacağı inancına büründüm tekrar. Çok ama çok mutlu olun hayat size hep güzellikler sunsun
Amin inşaAllah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Herşey çok şükür çok yolunda.
Bana eş bana dost sırdaş arkadaş ana baba herşey oldu o... İlk gördüğümde de anlamıştım ömrümün geri kalanı onunla olacaktı. Şimdi ilk mesajlara döndüğümde ne de güzel diyorum hala aynı heyecandayım.Rabbim herkese mübarek eşler nasip etsin...
Amiiin inşallah çok teşekkür ederiiimMasallah, Allah mutluluğunuzu daim ve tamamina erdirmeyi nasip etsin.
Heheheh , çooook teşekkür ederrriim :) Rabbim herkeslere nasip etsin inşallah ^_^Niye kimse bisey yazmamiss :)) Cok tatlsinizz ya !! Allah ayirmasin :)
Amiiinnn inşallah, çook teşekkür ederim :)Mutluluklar diliyorum ,
çok güzelsiniz
darısı tüm isteyenlerin başına