- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
bilseydi kardeşi kardeşe düşürüp pahalı otellere tatil yapmaya gitmezdi çocuklarını elin gavur amerikasında okutmazdı doğru söylüyon..şeytanın esiri yada para ve söhretin![]()
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilseydi kardeşi kardeşe düşürüp pahalı otellere tatil yapmaya gitmezdi çocuklarını elin gavur amerikasında okutmazdı doğru söylüyon..şeytanın esiri yada para ve söhretin![]()
eldiven de taksın yeni moda ..üstüne de hürrem yüzüğü takıolar ..o günah değil ama eli açmak günah![]()
:)) netten mi:))))))))))))))))))
Basörtüsü Allah in emridir ve bunu söylemek fetva degildir:)))))
ben ne diyorum sen ne diyorsun,ben ultra lüksten bahsediyorum
ama biraz lüksün kimseye zararı olmaz,parası varsa elbet kullanıcak ne alaka yani.
Aynen oyle dun metrodaym 2 tane carsafli kiz yuzu acik tamamen makyajli birde dudak buzerek resim cektiriyorlar snra dindarliktan bahsediyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kim ne icin yapıyorsa cezasını verecektir
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yok ya değil tabi ki gözleri ressam paletine çevirip i phone bilmem kaçtan altın saat altın yüzük resimnleri bakıyorlar geçen koptum
zaten birşeyin gözkmüyor nere takacaksın amaç dikkat çekmek se bu zaten günah
Herkes kendi hayatını yaşar. Kimse kimsenin yaptığından sorumlu değildir.Aynen oyle dun metrodaym 2 tane carsafli kiz yuzu acik tamamen makyajli birde dudak buzerek resim cektiriyorlar snra dindarliktan bahsediyorlar
Tuttu o resminide facebook a koydu esimle biz dona kaldik bu ne yapmaya calisiyor acaba diyor
arkadaşlar konuyu saptırmayın,konuşmalar cidden hoş değil,olay başka bi boyuta taşındı
çok ayıp ya.
Aynen oyle dun metrodaym 2 tane carsafli kiz yuzu acik tamamen makyajli birde dudak buzerek resim cektiriyorlar snra dindarliktan bahsediyorlar
yok ya değil tabi ki gözleri ressam paletine çevirip i phone bilmem kaçtan altın saat altın yüzük resimnleri bakıyorlar geçen koptum
zaten birşeyin gözkmüyor nere takacaksın amaç dikkat çekmek se bu zaten günah
hz peygamberimizin sünneti diye halimiz yokken akşam vitirle birlikte 13 rekat namaz kılıyoruz değilmi uykumuz varsa bile..neden sünnet..ama sadece o değilki sünneti yaşamı çok mütevazi geçmi..eski ve temiz elbiselerle..oda sünnet değilmi o tarzda yaşamak..
demekki insanlar sünnet olsa bile biraz lüxün sakıncası olmaz diyip sünneti uygulamayabiliyor![]()