• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 Ekim Cumartesi Denizli iin buluma zaman

serseri

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
1.929
10
318
44
Denizli
merhaba kızlar a.s.yine buluşma zamanı :dance:

zaman : 17 ekim cumartesi

saat 14-00

yer : forum çamlık

kızlar ben erken gelicem sony nin önünde beklerim sonra gelenlerle yer belirleyip dalarız bi cafeyezemuszemus gelecek olanların isimlerini alayımkaydirigubbakcemile4

bende gelebilirm ama belli olmazz
müşterim filan olursa yada o gün siparişlarim olursa gelemebilirim
amma gelmeye çalışcammm

hem benim böcekle nasıl olcak bakalım.. bizi ancak oyun parkı paklar.. kim bakcak cadolozumaaaa

katılacak olanlar
1- serseri
2-anuşka
3-fevja
4-drydenis

canım hele bi gel de olmassa incilipınar parkına ineriz :)

kızlar diger hafta olsaydı keşke ben gelemeyecegım malesef :umursamaz:
şimdıden sızlere ıyı eglenceler zemuszemus

Yerin adını öğrendim. Deichman'ın karşısında Sony'nin yanında Filco sanırım. ınşallah orada olacağım.

bende oğluma bırabılecek bıryer bulursam gelicem.

oğlunuda getir canım. bende kızımı getiriyorum
themisde kızını getiriyor
eltimde gelcek oda kızını getircek
serserinin iki çocuğu var oda getircekk
bakarız hepimizzemuszemus

selam hanımlar.çok güzel bir buluşmaydı hepinizi tanıdığıma ayrı ayrı çook memnunoldum
sirserim resimlerimizi biran önce yükle çok merakediyorum.

merhabalarrrrrrrra.s. eğlenceli güzel hoş bir buluşmaydı yine:lepi:çoluk çocuk oradaydık:roflol: pelinim resimlerimiz pazartesi eklenecek tatlım:lepi:işyerinde bağlantı kablomuzyerimsenibenyeni tanıştığımız arkadaşlarım Şeniz eskiden tanıştıklarımŞenizhepinizi sefiyorum ben:asigim:

belirtmeyi unuttum fevjayı tanımadığımız için geldiyse de bulamadık :( bi ara gözüm hep dışardaydı bize bakan bayan falan var mı diye ama göremedim :( fevjacım bir dahaki sefere telefon no vermeyi akıl edelim :( ben cuma isteyecektim senden işe dalınca unuttum kusura bakama eğer geldiysen ve bizi bulamadıysan :(

günaydın güzeller nasılsınız.deryacım yorgunluğunu atabildinmi dün ceren hanım seni hiç oturtmadı.bizden çok çocuklar eğlendi hepinizi öpüyorum
resimlerimizi sabırsızlıkla bekliyorum....

ya kızlar kusura bakmayın bizim pazar günki bebek görme olayı cumartesiye aktarıldı, size de haber vercek fırsat bulamadım, bi dahakine inşallah :( hani foto filan yokmu bi baksaydım

ibolyamm keşke gelebilseydin çok özledim seni.yusuf eymene öpücükk

yaa gerçekten bende gelmeyi istemiştim, birkaç gün öncesinden belli oldu ama buraya yazcak fırsat bulamadım, sonra unuttum vs, bi dahakine artık, serseri beni çaldırmış dün, gittiğimiz ev de curcunayd, yusuf eymen de oraya buraya koşuşturup duruyodu zaten, geri dönemedim, insanların evini talan ettik, mutfağa gitmiş kaşla göz arası çay bardağını yere çarpmış, masanın üzerinden nasıll aldı hala anlamıyorum, işte o curcunanın içinde size geri dönemedim kusura kalmayın artık :(

günaydın güzeller nasılsınız.deryacım yorgunluğunu atabildinmi dün ceren hanım seni hiç oturtmadı.bizden çok çocuklar eğlendi hepinizi öpüyorum
resimlerimizi sabırsızlıkla bekliyorum....

sorma canım ya.. cumartesi neyse pazar günüde terastaydık biz..
sonuç; pestili çıkmış bir anne, mutlu bir çocukkk

hepinizi tanıdığıma memnun oldum kızlar...ben benim cadıdan muhabbete pek dahil olamadım ama... olsun..
sıdıkacığa ayıp oldu ençok, biz çocukların peşinde koşturduk kadın sıkıldı bizim yüzümüzden.. kimse eşlik edemedi...

çoook yorgunum çoook işte benim kız böyle.. sonra sen ne iş yapıyorsunda yoruluyorsun yorucu işin yok diyorlar..
anneyim ya yetmez mi :dilcikar:

selam deryacımm
sirserim nerede kaldı bizim resimler hadi gari ünlü olalım.

Back