• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende merak ettim şimdi bu sabunu bnm cildim kuru ama ayrıcada beyas tenliyim iice kurutp beyazlaştırmasın çamaşır suyu dökmüş gibi olmuyalımda ben sivilcelr ve siyah noktalr için kulanmayı düşünüyorum canım cewap verirsen sevinirim ...

kuru bir cildiniz varsa bilmiyorum kesin birşey demek istemiyorum dediğim gibi benim cildim yağlıydı o yüzden iyi geldi =)
Eğer yakınınızda aktarcı varsa sorarsanız daha fazla bilgi verirler ben yine bildiklerimi paylaşıyorum yerimseniben Ama onlar kadar fazla birşey bilemem yanlış bilgide vermek istemiyorum :1no2:

kızzlar ben bugün elazığda bu sabunun olabileceği yerlere gittim yoktu bu sabundan acaba inernetten mi sipariş etsem malüm elazığ mahrumiyet bölgesi olduğu için istediğini şıp diye bulamıyosun.bişey sorcam inernetten sipariş verirsem eğer çok masraflı olurmu mesela kargo ücreti felanda benmi ödiyecem ??

sabunu da varmı canım hangisi tam olarak yazarmısın ismini?

Essentıals Fairness Soap(Sabun), Essentıals Fairnes Krem(losyonuda var yağlı ciltler için) arkadaşım kullanmıştı çok hoşuna gitmişti bende almayı düşünüyorum. fiyatlarıda bu ayın kataloğunda indirimli sabun:2,90 krem:6,50 losyon:7,50

yaa bn nie 4 bucuk liraya aldım 7 bucuk liraysa=) bn ankaradan lokman hekimden aldım.. ve bn orada hep sac bakım yağı alırım kullanırım yaklaşık 1 yıldır felan ( herkes cok beenir saçlarımı hatta dışarda tanımadıgım kişiler bile ne kullandıımı sorar bu da ayrı bi tartışma konusu sanırım başka bi topicde yazılması gerekıo sanırım=) ) sac bakım yagını almak ıcın gttıım tesadufen gorunce aldım ama userınde valensey yyazıomu hatırlayamadım ewe gıdınce bakiim.. ama bnde memnun kaldım hani daa ucuzları sahte olabılır demişsinizyaa ondan soruorum.. nesse...

sbh aksam yüzümü yıkıyorus duruluyorus yapmamız gereken baska birsey yok dime güzelim ?

pekı temızledıkten sonra ciltte tkrar siyah nokta oluyormu=?? ben ne yaparsam yaapaym hemen doluyor

hadi kızlar başka kullanan yokmu........bi kişi dışında memnun kalan yooook herhalde.......bu sabun cildi kurutu yor mu peki bunu bariyazınnnn.....

hadi kızlar başka kullanan yokmu........bi kişi dışında memnun kalan yooook herhalde.......bu sabun cildi kurutu yor mu peki bunu bariyazınnnn.....

bi kişi diil memnun kalan.. bu başlığı acan arkdas memnunıyetını paylaşmak için açmış bnde bu başlığı görup okuyunca aa bnım kullandıgım sabun die bişeler yazdım.. ve cildi kurutup kurutmadıını nası etki edttiiğğinide detaylı yazmıştıkk.. fiyatınaa kabındaki resme kadar.. kaçırmışın sanırım.. ama cildi kurutması konusunda net bişe zaten söölenmes cunku herkesin cilt tipi farklıdır.. bnim cildim karma bi cilt ve kullanıorum ve memnunum... zaten sabunu alcağın yerde gerekli bilgileri mutlaka sölerler...

Kullandığınız sürece etkisini gösterir.Uzun bir süre kullanmazsanız tekrar ortaya çıkar sorunlar..

Sedans'a katılıyorum.Tüm ayrıntılarına kadar bilgi verdik diye düşünüyorum.Kendimi cilt doktoru gibi hissettim :1shok: herkesin cildi farklıdır arkadaşlar.ben anlattım yağlı bir cildim olduğunu ve bana faydasını olduğunu.Benle aynı sorunlarını yaşayan yağlı ciltli arkadaşlar varsa diye açtım konuyu.Dediğim gibi daha fazla bilgi almak isteyenler aktarlara danışabilir =)

benim aslen beyaz bi cildim var ama güneş lekeleri ve sivilcelerden daha koyu gözüküyo gerçekten..ben de beyazlatmak bebeksi bi yüze kavuşmak istiyorum.bugün çıktım 7 aktara sordum ilk defa duydum diyen bile oldu :D 8.de buldum nihayet 5liraya aldım sabnu.akşam başlıyorum kullanmaya. bi tek akşam kullanıcam ve nivea young yağsız nemlendiricimi sürücem

yılan yağının şimdide sabunu çıktı!!bakalım daha nelere şahit olacagız. yakında yılan yağının kreminide üretirler Cildimiz yılan derisi gibi kendini yenilesin diye Allahım Yarabbim!Karınca yumurtası yağının sabunu veya yıkama jelide yakında piyasya çıkar.o çıkana kadar aman dikkat yılan yağı sabunundan yüzünüzde sakallar çıkmasın! :P

Son düzenleme:
kararsız kaldm ya bnmde cildm beyaz ama çillerm yüznden koyu duruyo :gitme: denemkten bişey olmaz aslında kullanan arkadaşlar gerçeğini anlamamız içn bi resmini paylaşsa güzel olur aslında:Saruboceq:

Back
X