A
alara60
Ziyaretçi
saol canım benim yaaaa opuyorumnanaktan
Süpersin dewam cnm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım benim yaaaa opuyorumnanaktan
Arkadaşalar ben dün gece denedim bunu. Saçlarım süper yumuşak şimdi. SAbah annemle abime sordum saçlarım nasıl olmuş diye onlarda saçlarımın parladığını söylediler. Yalnız birşeye dikkat edin eğer saçlarınız benimki gibi kuru ve sertse ve boyalardan oriallerden iyice yıpranmışsa güzel sonuç alırsınız
oleeeyyy zemuszemus tam benlik desene.. geçenler de gölge yaptırdım saçlarıma o yüzden sertleşti ve mat bir görüntü aldı malesef. bakımları sıklaştırdım bende..
ben bahsedilen yağları ısırganı ve elma sirkesini dönüşümlü olarak ayrı ayrı uyguluyordum.. ve çok faydasını gördüm.. hem sağlıklı uzadı hemde parlaklık veriyor.. artık hepsini birleştireceğim.. hem daha pratik.. sağol canım bilgilendirme için..
pasaklım sende mi geldin :1hug: ? Topiği açan arkadaş henüz gelmedi, ama ben denedim memnun kaldımbenimde saçlarımda sarı yıllarca röfle yaptırdım onun üzerine tek renge döndüm bebek sarısı :lepi:
saçlarımı çok seviyorum ama çok yıprandılar, lastik gibi uzuyor tararken
bunu mutlaka deneyecğim ama nereden buldun bu tarifi
pasaklım sende mi geldin :1hug: ? Topiği açan arkadaş henüz gelmedi, ama ben denedim memnun kaldım