"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

Makber

🙏🏻
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
13.177
4
36
Umutlarını hiç kaybetmeyen anne adayları
bundan sonra yolumuza burdan devam ediyoruz..
Dilerim yeni topicimiz bize uğur getirir
ve
meleklerimiz ard arda gelir
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepimize hayırlı uğurlu olsun..

((Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin. ))

332_nazarboncugu.jpg

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

NıSAN AYI LıSTEMıZZZ......

ltuana.....................?
nurunayn...............?
Derinsu...................?
askmesk.................?
richberry...............?
aysen_34...............?
zorxx......................?
bersuuu..................?
sevalemre..............?
ceylan83................?
ebrar_53.................?
tüliny......................?
gundogmadan......?

HAMıŞLERıMıZZZ....
GokceRana23........:nazar:

özçeliksena...........:nazar:

zeyn77...................:nazar:

Lilyum....................:nazar:

Zeyno.....................:nazar:

nazarboncugum....:nazar:

MAKBER..................:nazar:

esenseda................:nazar:

zehsel.....................:nazar:

rapunzel_82............:nazar:

betty0.....................:nazar:

aglama...................:nazar:

ummahan_d............:nazar:

halidedip...............:nazar:

eylull.....................:nazar:

ynlz........................:nazar:

Son düzenleme:
topicimiz hayırlı olsun canım .ellerine sağlık çok hoş olmuş ..
galiba ilk hamişde ağlamamız oldu...

makbuşum ay heyecan yaptım ben yaaa .rabbim bu topicde birsürü hamiş çıkarmayı nasip etsin :Saruboceq:

valla güzel olmuş bacım isimde güzel içime sindi yanii .çok saol ellerine sağlık bitanem...

sorma bacım bende yaaa off nasıl heyecanlandımmmm
ex aşkumm hemen yazmıyorum listeye halayda çekmiyorum bi kesinleşsin ayağa kaldırıcam topici

rabbim inss bu günlerimizi hayirli günlerden kilsin dilerim herkes gibi bende umutla ciktigim bu yoldan arkama sizleride alarak ilerlerim hersey icin allahim bin kere ragzi olsun sizlerden mafoldumben bunlar sevinc göz yaslarim bu mutlu günümde yanimda oldugunuz icin bu test dogru olmasada siz varsiniz yanimda ben bu duyguyu tattiktan sonra inss sizlerede sira gelecek birgüünnn allahim sen ne kadar merhametlisin ne olur yüzümü kara cikarmaa

ay valla çok hoş oldu hem yeni topic hem yeni hamiş
süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzhihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

inss makbusum inss kesin olur ama icimde bi isik bi yaniyo bi sönüyo nasil sasirdim yerdemi göktemiyim bilmiyorum ben cikiyorum simdi arkadasim bekliyo ayip olmasin canlarim bana dua edin ne oluuurrr hala bi yanim kirik cünkü süpheli bilmiyorum canlarim hadii byeee

ya kızlar bende duygulandım ağlamacım inşallah test doğru bacım ve sen 9 ay sonra bebişini kucağına alıcaksın .darısı hepimizin başına ..

aglama canım allah analı babalı büyütsünn:emir_bebek:
çokkkkkkkk sevindim vallaa çok heyecanlandımmm sanki ben hamiş kaldığımı öğrendim
Şeniz
kucağına almayı nasip etsin rabbimm:Saruboceq:
allah bizede bu duyguyu en tez zamanda yaşatsınn inşllhhhh :CüvCüv: :CüvCüv:

amiinn ebrarim amiiinnn inss hepimiz birgün bu duyguyu tadacaz hic umudum yoktu bu test dogruda olmasa bende inaniyorumki birgün anne olacaz kizlar buna inaniyorum

rabbim inss bu günlerimizi hayirli günlerden kilsin dilerim herkes gibi bende umutla ciktigim bu yoldan arkama sizleride alarak ilerlerim hersey icin allahim bin kere ragzi olsun sizlerden mafoldumben bunlar sevinc göz yaslarim bu mutlu günümde yanimda oldugunuz icin bu test dogru olmasada siz varsiniz yanimda ben bu duyguyu tattiktan sonra inss sizlerede sira gelecek birgüünnn allahim sen ne kadar merhametlisin ne olur yüzümü kara cikarmaa
bitanemmm benide ağlatıcaksın yaaa mafoldumbenAllah senden de razı olsun inanılmaz şekilde mutlu oldum..inşallah yarında kesinleşicek hepimiz halaya durucaz burda
ayrıcaa senin bu duygusallığının sebebide belli oldu artık opuyorumnanaktan

sagol canim inss birgün sende tadarsin inss ben kactim canlarim gelecem inss

X