- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.281
canım teşekkür ederim ama bunu yapabileceğimi sanmıyorum ben daha önce çok denedim bu parmak egzersizlerini kendim bile yapamıyorum doktora nasıl yaptırıcam sen ne hissettin hiç korkmadınmı ben yapamam galiba acaba parmak egzersizi dışında tedavi yöntemi yokmu
merhaba ebosum ben seni çok iyi anlıyorum bende doktora gitmeden önce bu konuyu arastırıken parmak egzersiziyle tedaviyi duymuştum ve bu bana okadar korkunç gelmiştiki.asla öyle bişey yapamam ne parmagı yaa derdim bişey alabilsem penisi alırım derdim penis daha az ürkütücü gelirdi.doktora derim parmaksız bi tedavi yöntemi uygulasın bana derdim ama doktora gittim ve daha ilk seansta bu korktuğum sey başıma geldi ve dr parmağını soktu,sokmus sokuyorum demediki bişey sıktı jel sürdü sokacam demedi,ben titriyodum korkudan,iyilesemicem tedavi olamıcam dedim nasıl heyecan ve korku içindeyim doktor oldu bile dedi parmağım içinde dedi,ondan sonra kendim tuttum aldım doktorun parmağını yaaa düşün nasıl korkardım parmaktankaydirigubbakcemile3sende yaparsın yani,yapmalısında canım başka türlü olamıyor:1no2:allahım hepimizi kurtarsın bu durumdan:Saruboceq: